Ez tényleg használ! Hidegen préselt olajokkal a természetesen szép hajért és bőrért

Ismerd meg Te is az új Nature Box haj- és testápolási termékcsaládot, amely 100%-osan hidegen préselt olajokkal teszi természetesen ragyogóvá a hajat és a bőrt! (x)

Miért jó a hidegen préselt olaj?

A hidegen sajtolás külső hő alkalmazása nélkül történik. A kíméletes előállítási folyamat így nem okoz jelentős változást vagy sérülést az olajokban, vitaminokban, valamint antioxidánsokban, és ennek köszönhetően a termékek hatékonysága sem csökken. Az olajok az eljárás során megőrzik természetes színüket és illatukat, ráadásul a különféle tápanyagok, antioxidánsok, egészséges zsírsavak és vitaminok - mint az A-, B-, C- és E-vitamin - egyaránt megtalálhatók bennük.

  • Avokádóolaj - segít regenerálni a hajat és puhává varázsolni a bőrt
  • Kókuszolaj - segít hidratálni a száraz hajat és bőrt
  • Makadámdió-olaj - a táplált és puha bőrért
  • Barackolaj - segít ragyogóvá varázsolni a fakó hajat és simává tenni a bőrt
  • Mandulaolaj - a dús hajért és az érzékeny bőr ápolásáért

A Nature Box formulái finom, ragadásmentes réteget képeznek, miközben hidratálják és táplálják a hajat és a bőrt.

Regi is a Nature Box termékeit választotta

„Büszke vagyok rá, hogy egy éven keresztül képviselhetem a Nature Box-ot, mint a márka nagykövete. Igazi élmény volt Portugáliában látni azt a rengeteg gyümölcsöt és diófélét, amikből készítik ezeket a fantasztikus termékeket. Az pedig, hogy a követőimmel is megoszthatom a vitaminokban és antioxidánsokban gazdag kedvenceimet, külön öröm számomra, hiszen rengetegen kérdeznek a szépségápolási tippjeimről” - árulta el Regi.

Zöld fenntarthatósági misszió

A Nature Box célja, hogy tevékenységük minden területén újrahasznosított alapanyagokat használjanak, éppen ezért a samponok, hajbalzsamok és tusfürdők csomagolása 25%-ban újrahasznosított műanyagból készül. A márka emellett a zöld gondolkodás jegyében globális szintű fenntarthatósági projektek megvalósításával igyekszik csökkenteni ökológiai lábnyomát.

Csatlakozz Te is a #Beautypositivity közösséghez!
#NatureBoxBeauty #BeautyPositivity

Oldalak

Szólj hozzá Te is!