Fashion&Beauty

Mindenki rosszul mosta a haját eddig: a sztárfodrász elárulta, hogyan kellene valójában

Egy londoni sztárfodrász szerint nagyon nem mindegy, mikor és hogyan használjuk a hajbalzsamot.

Az egyik legfontosabb lépés

A hajmosás elengedhetetlenül fontos téma azoknak, akik egészséges, valamint ápolt frizurára vágynak, hiszen nagyon nem mindegy, hogyan és milyen termékekkel gondozzuk a tincseinket. Szakemberek, illetve mesterfodrászok már számtalan alkalommal kihangsúlyozták, hogy a túlzásba vitt hajmosás sem ideális, ezért az a legjobb, ha hetente két alkalomnál többször nem kerítünk rá sort. Egy londoni sztárborbély azonban nemrég elárulta, hogy tapasztalatai szerint a legtöbben óriási hibát követnek el minden egyes hajmosás alkalmával, ugyanis van egy fontos lépés, amit nagyon sokan elrontanak a rutin során. Lássuk, miről is van szó:

Ami a tincsek ápolását illeti, mindenkinek megvannak a maga szokásai, hajmosás esetén azonban a legtöbben balzsamot is bevetnek annak érdekében, hogy a hajszálak minél egészségesebbek legyenek – sajnos azonban mint kiderült, nem rendeltetésszerűen.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!