Fashion&Beauty

Ha igazán egyedi akarsz lenni, ezt a mintát kérd a körmösödtől idén tavasszal!

Új, mókás manikűrtrendet köszönthetünk 2024-ben, amely némi gyakorlással, szerencsére otthon is viszonylag könnyen elkészíthető.

A Tehénminta az új divat

Beyoncénak, Lana Del Rey-nek és Post Malone-nak köszönhetően a country stílus újra a reneszánszát éli. A divatban ismét megjelentek és stílusos kiegészítők lettek a cowboy csizmák és kalapok is, így természetesen nem hiányozhat a palettáról a tehénminta sem! Szerencsére ez egy olyan dizájn, ami könnyen elkészíthető otthon is, nincs másra szükséged hozzá, mint fehér és fekete körömlakkra és egy pontozó ecsetre, de, ha valami igazán különlegesre vágysz, feldobhatod a manikűrödet különböző színkombinációkkal is! Ha egy kis inspirációra vágysz, kattints a galériára és mutatjuk a legtrendibb tehénmintás körmöket!

A klasszikus tehénmintás köröm egy fehér vagy tejszín színű körömlakk alappal és fekete foltokkal otthon is könnyen megvalósítható.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Instyle.com

Ha divatról van szó, mindig van mit ellesni Selena Gomeztől, ráadásul az énekesnőnek az öltözködés mellett a szépségápoláshoz is jó érzéke van, így a manikűrje is mindig kifogástalan.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Tegnap este a hazai sztárvilág krémje hivatalos volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatójára, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek. A kifutón...
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.