Fashion&Beauty

Arcpirító fürdőruhában villantotta meg mesés alakját Gisele Bündchen: a szupermodell még mindig egy igazi istennő

Már nem kell sokat várni a nyárra, ami azt jelenti, hogy lassan beszerezhetünk egy-két vadonatúj fürdőruhát – ehhez pedig nem más, mint a mindig észbontó Gisele Bündchen nyújtja a legjobb ihletet.

Fantasztikusan áll rajta

Ahogy közeledik a nyár, időszerűvé válik, hogy felfrissítsük fürdőruhagyűjteményünket, így mire berobban a hőség, a legújabb trendek szerint léphetünk vízpartra. Legyen szó klasszikus egyberészes darabról, vagy dögös bikiniről, idén is megannyi különlegesség közül választhatunk, de persze fontos, hogy mindezt a saját ízlésünknek, valamint stílusunknak megfelelően tegyük, hiszen az a legfontosabb, hogy kényelmesen és magabiztosan érezzük magunkat, miközben a strandon relaxálunk. A bőség zavara is tud olykor nehézségeket szülni fürdőruhavásárláskor, de szerencsére a sztár- és manökenvilágnak köszönhetően mindig van hova fordulni egy kis inspirációért – ezúttal Gisele Bündchen mutatta meg néhány lenyűgöző fotón, mi lesz a 2024-es nyár slágere. Részletek a galériában!

Gisele Büdchen két gyerek után is bomba formában van, amit egyrészt csodás genetikájának, másrészt tudatos életmódjának köszönhet, hiszen elkötelezett híve az egészséges táplálkozásnak, valamint a rendszeres testmozgásnak.
Kattints a további képekért!

Gisele Bündchen roppant nehéz időszakon van túl: a híresség több mint 10 együtt töltött év után elvált férjétől, majd újra kellett terveznie az egész életét, immáron egyedülálló édesanyaként.

Leadfotó: Manny Hernandez/Wireimage/Getty Images

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Lifestyle
Pedig hidd el, a feladvány korántsem annyira bonyolult, amilyennek első blikkre tűnik!
Lifestyle
A törölközők keménységének több oka is lehet mosás után. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat és a lehetséges megoldást is.
Home&Design
Mutatjuk a leglátványosabb fali csempe típusokat, amelyek egytől egyig különlegessé tehetik a konyhádat.