Ez jelenleg a legdögösebb frizura - Odavannak érte a férfiak!

A sztárok is imádják.

Új frizuratrend hódít

Tavaly év végén előrevetítettük 2018 legnagyobb frizuratrendjeit, beleértve azokat a fazonokat, formákat és színeket, melyek valószínűleg tarolni fognak idén. Mivel azonban tudjuk, hogy a divat állandóan változik, így nem meglepő, hogy időközönként felbukkanak olyan változatok és stílusok, melyek adott szezonban a legnépszerűbbek. Jelenleg például egy igazán nőies, vagány és sikkes hajviseletért vannak oda a csajok, amit nem csak gyorsan és egyszerűen el tudunk készíteni, de a férfiak szerint is kimondottan vonzó.

Rock 'n' Roll bozont

A frizura hivatalos neve a "Rock 'n' Roll bozont", aminek lényege a rétegezés és a frufru. Félhosszú, illetve hosszabb típusból a legjobb megcsinálni, a mesterfodrász Grace Kim szerint pedig egyetlen trükköt érdemes betartani az elkészítésénél.

"Célszerű úgy megszárítani a hajat, hogy kellő tartása legyen, illetve valamilyen lightos habot vagy szálvastagító terméket használni a formázás - göndörítés - után, hogy bebiztosítsuk a megfelelő végeredményt. Laza hullámokat kreáljunk, mert attól lesz a megjelenés olyan lezseren szexi" - fejtette ki a szakember.

Minden típusra alkalmazható

A bozontos verzióban az a legjobb, hogy minden hajtípusra - vékony- és vastagszálúra - egyaránt alkalmazható. Akinek vastagabbak a tincsei, annak egyszerűbb dolga lesz, de a megfelelő termékek használatával a kissé erőtlenebb fajtát is fel lehet turbózni úgy, hogy tökéletes legyen a végeredmény. Főként jól mutat, ha valakinek melírozott a frizurája, hiszen így a rétegek rendesen elkülönülnek.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!