Fashion&Beauty

Egy ilyen ruhadarabot már most muszáj beszerezned - Ősszel hatalmas divat lesz

A fodros holmik fénykorukat élik; rengeteg bolt kínálatában megtalálhatóak. Nem is csodálkozunk, hiszen a 2016-os őszi-téli divatbemutatók kielemzése után biztosra mondhatjuk, ez egy olyan alapdarab lesz, amit biztosan mindenki viselni fog. Szerezz be már most te is egy ilyen modern és romantikus holmit, és kombináld ruhatárad meglévő darabjaival.

A kifutókat meghódította

A legnagyobb divatházak bemutatóin már tarolt. Azt javaslom, ne akard egy az egyben lemásolni a kifutón látott szetteket, sokkal fontosabb, hogy saját egyéniségedhez és stílusodhoz formáld, és úgy viseld ezt a modern darabot.

Mesebeli megjelenés

Egy fodros ruha mindig nőies és légies megjelenést kölcsönöz. Lehet a szoknyarésze, a mellrésze vagy akár a vállpántja is raffolt, a lényeg, hogy jól álljon alkatodon.

Kell egy kis plusz

A fodros nadrágnál fontos szem előtt tartani, hogy a hasonló holmik sok esetben kövérítenek. Vásárlás előtt mindenképpen próbáld fel, és csak utána rohanj a kasszához a kiválasztott darabbal.

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Ha te is szereted kipróbálni a konyhádban fellelhető, természetes alapanyagokat a bőrápolás során, akkor a rizslisztet is érdemes kipróbálnod!
Lifestyle
Bár a legnépszerűbb fogyókúrás ital kétségkívül az almaecetes- és a citromos víz, a TikTok-on most egy másik zsírégető „csodaszer” is felbukkant, amit az emberek előszeretettel fogyasztanak, ugyanis...
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?