Fashion&Beauty

Mindent megmutatott magából: Florence Pugh teljesen átlátszó szoknyában tűnt fel a párizsi divathéten - Fotók

A 27 éves brit színésznő egyáltalán nem szégyellősködött.

Ragadós lenne Emily Ratajkowski példája?

Tegnap még arról írtunk, hogy a féktelen exhibicionizmusáról is híres brit modell-színésznő, Emily Ratajkowski sokaknak okozott meglepetést a párizsi divathéten: a világsztár az illusztris eseményen melltartó nélkül tett tiszteletét, fehérnemű helyett pedig egy hatalmas flamingóvirág takarta a felsőtestét.

Elképzelhető, hogy a hírességek csupán az öles léptekkel közelítő tavasz miatt érzik úgy, hogy egyre több ruhájuktól kell megválniuk egy-egy rangos divatesemény kedvéért, de az is lehet, hogy csak a polgárpukkasztás fogalmát kimerítő ruhadarabokat előnyben részesítő Ratajkowski példája ragadós, mindenesetre a gyönyörű modell után most a 27 éves Florence Pugh döntött úgy, hogy a kelleténél jóval többet mutat magából a párizsi divathéten.

A brit származású színésznő olyan szoknyában érkezett meg a Valentino díszbemutatójára, ami szinte mágnesként vonzotta a tekinteteket: az átlátszó ruhanemű Pugh szinte egész altestét láttatni engedte.

A fiatal színésznőt legutóbb olyan filmekben láthatta a nagyközönség, mint A csoda című Netflix-produkció, mely egy hit és racionális gondolkodás ellentétéről szóló, szívszorító dráma, a Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság című animációs mozi vagy Olivia Wilde Nincs baj, drágám című thrillerje.

A világhírű modell-színésznő akár "a legrendhagyóbb outfit" kitüntetést is elnyerhette volna minden tekintetben hagyománytörő megjelenésével.

Leadfotó: Marc Piasecki / Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.
Sztárok
A hétfői RTL Reggeli egyik témája a mesterséges intelligencia volt, amiről a műsorvezetők Tóth Szabival beszélgettek.
Fashion&Beauty
Már javában elstartolt az esküvői szezon, éppen emiatt érdemes felkészülni ezekre az eseményekre.