Fesztiválhoz öltözve

V.A.K.Á.C.I.Ó.! A nyár végre elkezdődött, és ontja a jobbnál jobb programokat. Nyaralás, strandolás, buli és fesztiválok! Elő a papuccsal, bikinivel és szalmakalappal! (x)

Irány a nyár!

Szervezzünk programot, hívjuk el a barátokat, vegyük meg jó előre a fesztiválbelépőt! Akkor sem kell elkeseredni, ha még nincs tele a naptárunk, minden hétvégére jut legalább egy szabadtéri program, amit nem szabad kihagyni. Ahány fesztivál, annyi stílus! Íme néhány hasznos tipp a sikkes fesztiválozáshoz!

Összement a gardróbom!?

Nem, dehogy! Csak itt a nyár! A meleg, napos időben nincs szükség több réteg ruhára. Elég egy laza, szellős felső és egy trendi farmersort, vagy szoknya, már indulhatunk is fesztiválra, vagy a strandra, piknikezni. Az idén ismét nagyon divatos maxiruhák és hosszúszoknyák nem foglalnak annyi helyet, mint a vastag kötött pulcsik, vagy kabátok. A cipőknél is felszabadulnak helyek, a flip-flop és szandálok az „első sorba” kerülnek egy időre. Nem érdemes kétségbe esnünk, élvezzük a nyár adta, könnyed divatot stílusosan. Szerezzük be már most a megfelelő, színes, feliratos topot, bikinit és papucsot!

TOP 4 – fesztiválra

Akár egy egész bőröndöt megtölthetünk ruhákkal, cipőkkel, napolajjal, de egy több napos fesztiválra készülve érdemes mérlegelni, mi kerüljön mindenképp a szalmakalap és a papucs mellé.

Egymást érik a népszerű fesztiválok, csak az a kérdés, melyiket választjuk. Balaton-part vagy Sopron, esetleg a főváros? 3 fesztivál, 3 stílus – de mi az, ami sehonnan sem hiányozhat?

1. Farmersort – kényelmes, trendi, bátran kombinálható inggel, pólóval, atlétával
2. Könnyű ujjatlan felsőrész – szellős, kényelmes, nőies
3. Napolaj, napszemüveg, kalap – sikkesen a nap káros sugarai ellen
4. Válltáska, hátizsák – kisebb vagy nagyobb, vigyáz értékeinkre

Ezzel az összeállítással biztos nem foghatunk mellé, legyünk az ország bármely pontján, rock, elektronikus, vagy világzenei fesztiválon!

Az javasolt fesztiválszetthez tartozó trendi darabokat megtalálod az Arena Plaza üzleteiben!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!