Fashion&Beauty

Stílusleckék a profiktól 3. - A sportos is lehet nagyon sikkes

Múlt héten hazánk egyik legfiatalabb divatbloggerét mutattuk be, aki 17 éves kora ellenére hihetetlenül elegánsan öltözködik. Ezen a héten az ország két legtapasztaltabb bloggerét vettük górcső alá, akik már jópár éve inspirálják a magyar fiatalokat az öltözködésre - női és férfi vonalon is.

Smizedivat by Chaby

Talán a legismertebb hazai férfi divatblogger Hubert Csaba, közismertebb nevén Chaby, aki több mint 5 éve indította útjára blogját. Hamar reflektorfénybe került nem csak itthon, de külföldön is, amihez valószínűleg kifogástalan stílusa is hozzájárult. Több külföldi divatoldal választotta már be a világ legjobban öltözött pasijai közé, szerintünk remek inspirációul szolgálhat férfiolvasóinknak.

Fotók: smizedivat.blog.hu; leadfotó: smizedivat.blog.hu, festyinstyle.blog.hu

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.
Sztárok
A 80-as évek jóképű zenésze nők millióinak szívét hódította meg egykor, túl a hetvenen azonban már alig lehet ráismerni az énekesre, annyit öregedett az elmúlt években.
Sztárok
Kerek születésnapja alkalmából tematikus hétvégét szentelt Szulák Andreának a Dankó Rádió, számos kedves köszöntést és meglepetést kapott, de élete legmeghatározóbb ajándéka az, hogy édesanya lehet.