Fashion&Beauty

Így fiatalíthatod az arcodat sminkkel: facelift smink lépésről lépésre - videó

A Femcafe sminksuli előző részében megmutattunk egy egyszerű nappali sminket, de a tökéletes bőrkép titkát is elárultuk. Ebben az epizódban egy facelift sminket készítettünk el.

Facelift smink lépésről lépésre

Megjelent a Femcafe sminksuli 2. része. Ezúttal egy facelift, azaz arcemelő sminket mutattunk be. A smink által sokkal feszesebbnek tűnik a bőr, megemeljük a tekintetet. Most lépésről lépésre szemléltetjük ezt a technikát, a kontúrozástól kezdve a szemhéjfestésen át a szempillákig. Nézd meg a videónkat, és iratkozz fel a csatornánkra, hogy a többi részt is láthasd.

Elindult a Femcafe sminksuli! Videósorozatunkban megmutatjuk a sminkelés alapjait, ami után könnyedén te magad is elkészítheted őket otthon!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A televíziós jelenleg az Ázsia Expressz új évadát forgatja, s egy kurta, ám annál izgalmasabb videóban számolt be arról, hogyan is telnek a mindennapjai Közép-Amerika egzotikus vidékén. Ördög Nóra...
Lifestyle
Március 29-én a TV2 Csoport és az RTL Magyarország közösen, élőben közvetíti online felületein a Televíziós Újságírók Díja gálaestet. Az eseményen kiderül, hogy mely televíziós produkciók és...
Sztárok
Kiderült, mi Ernyey Béla és Balaton Dóra boldog házasságának titka: a pár őszintén vallott kapcsolatukról a Meglepetés magazin friss számában.