Az év legmenőbb sminkjét csak a bátor nők merik viselni - keveseknek áll jól

Feltűnő, merész és határokat feszegető az idei november legtrendibb szemsminkje, melyhez semmi más nem kell, csak néhány jól fedő szemhéjfesték és egy kis kreativitást! Ha ezek megvannak, akkor pedig tényleg tied a pálya... szóval irány sminkelni!

Feltűnő, merész és nagyon extra - ilyen november legtrendibb sminkje

Általában a nagyon színes, nagyon merész sminkek ideje tavasszal van, azonban a divatvilág úgy döntött, hogy felpezsdíti idén télen a sminktrendeket: a feltűnő szemhéjfestékek 2021 novemberében ugyanis igazi slágerektermékek lettek! Rengeteg kreatív és szemet gyönyörködtető sminket lehet ezekkel a termékekkel készíteni, melyekke azonban csak egy gond van: az utcára nem nagyon lehet bennük lépni, mert tényleg mindenki megbámulna minket! De akkor hova is viseljük majd ezeket a hihetetlenül merész sminkeket? Mondjuk a közelgeő karácsonyi partikra, összejövetelekre és a szilveszteri bulira!

Bár addig még van pár hét, ezeknek a sminkeknek az elkészítése nem két perc, a technika elsajátítása pedig nem kevés időt vesz igénybe, ezért akkor jársz a legjobban, ha már most elkezdesz kísérletezni, hogy az ünnepi szezonban te legyél a sminkkirálynő! Most pár fantasztikus ötletet össze is gyűjtöttünk nektek a cikk alján található képgalériánkban - csemegézzetek belőlük bátran!

Rózsaszín és narancssárga, lila és kék, ezüstös-feketés füstös szemek és még sorolhatnánk - ez lesz az idei ünnepi szezon legvagányabb sminktrendje, melyhez egyébként nincs sok mindenre szükséged: csak egy kis türelemre, kitartása és néhány (állagban vagy színben hasonló tónusú) szemhéjfestékre, amit tökéletesen tudsz majd használni.

Mi a rózsaszínes-lilás árnyalatokat javasoljuk a leginkább, mert ezeknek a színeknek a sötétebb árnyalatai tényleg mindenkinek jól állnak és lehetetlen velük mellélőni. Ha pedig mégsem a te színed a lila vagy a rózsaszín, akkor csak cseréld le valamelyik az egyik kedvenc árnyalatodra, mert ha ügyesen maszatalod a szemfestéket, úgy is tökéletes lesz a végeredmény!

Most összegyűjtöttük nektek a legkreatívabb feltűnő sminkeket, melyek tényleg annyira szépek, hogy még mi is alig tudnánk közülük választani! Nektek melyik tetszik a legjobban?

A királykék és a lila kombinációjából készült el ez a gyönyörű szemsmink, melyet egy kis ezüstös apllikációs porral vagy géllel bolondítottak meg a sminkmesterek. Létezik ennél jobb partysmink az ünnepi szezonra? Szerintünk kizárt!
Kattints a további képekért!

Mindenki így akarja festeni a körmét idén novemberben - pedig nem egy kimondottan komor trendről, hanem egy kimondottan színes manikűrről van szó! Ha trendi akarsz lenni, legközelebb te is így kérd a manikűrödet a körmösödtől - mutatjuk is, pontosan hogyan!

Leadfotó: House of CB
Fotó: H&M Beauty

Oldalak