Ha biztosra szeretnél menni karácsonykor - Íme az év legtrendibb kiegészítői

Ahogy egy divatos óra, úgy egy stílusos karkötő is csodás kiegészítőként ékesíti a hölgyek csuklóját. A világmárkákra szakosodott FashionWatch az ünnepek közeledtével ki is válogatta nekünk az év legtrendibb kiegészítőit, hogy te is könnyen megtalálhasd az igazán hozzád illő darabokat! (x)

Bohém elegancia

Légy merész és válassz egy feltűnő Gaga Milano luxus karórát! Igazi kézműves és fantáziadús mestermunka, extravagáns olasz dizájn és profi svájci óraszerkezet tökéletes eredménye. Minden modell túlméretezett arab számokkal és koronára emlékeztető felhúzóval díszített, a kézzel készített olasz bőrszíj és a vibráló színek pedig minden darabot egyedivé tesznek.

Élj színesen!

A modern vonalú szilikon órák a ruhatárunk praktikus kiegészítői lehetnek, hiszen minden öltözetünkhöz megtalálhatjuk a megfelelő színt és stílust. A különböző tervezésű és számos színben kapható H2X órák közül könnyen kiválaszthatjuk az éppen nekünk tetsző darabokat ízlésünk vagy akár hangulatunk alapján. Mivel a döntés elég nehéz, és az órák ára is igen kedvező, érdemes lehet többet is beraktározni belőlük, hogy az óránk is szerves része lehessen az outfitünknek.

A kifinomult nők választása

Olasz stílus, inspiráló nőiesség és luxuskivitel - ez a Liu Jo. A Liu Jo karórák ellenálló anyagokból készülnek, csillogó kristályokkal, nőies színekkel és formákkal kifinomult megjelenést adnak viselőjének. Az időtálló elegancia és a tökéletes nőiesség megtestesítője!

Viseld magadon sorsod fonalát!

A Leaf márka színes fonalakból készült karkötőit különleges charmok díszítik. A színek és charmok különböző kombinációi mágikus erővel bírnak, szerencsét hoznak vagy segítenek visszaidézni a nyarat. A karkötők természetes és minőségi anyagokból készülnek, többek között 925-ös Sterling ezüstből, sárga- vagy rozéarannyal ötvözve. Találd meg a kollekcióban azt a szimbólumot, aminek jelentése fontos mondanivalóval bír számodra és viseld magadon sorsod fonalát!

Olasz kifinomultság

Légy egyedi és fejezd ki magad egy csodás Rebecca ékszerrel, ahol a minőségi anyagok és az olasz dizájn egy elbűvölő márkában öltenek testet. Az eredmény olyan magas színvonalú divatérzést kínál a hölgyeknek, ami képes kifejezni a valódi női szépséget.

A bemutatott órákat és ékszereket keresd a FashionWatch üzleteiben és a webshopban!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!