Ezt viseld az állásinterjún - 6 tipp, ha nem tudod, miben menj a sorsdöntő napra

Mi nők tudjuk, hogy egy jól kiválasztott ruha kész fegyver a kezünkben. Használjuk ki előnyeit az állásinterjún is! Nem sok időnk van bebizonyítani, hogy mi vagyunk számukra a tökéletes választás, így az első benyomás súlyát nem hagyhatjuk figyelmen kívül. Íme néhány ötlet, hogy miben érdemes megjelenni leendő főnökünk előtt.

Természetesen nem mindegy, hogy milyen típusú munkára pályázunk, de a hivatalos megjelenés mindig kötelező. A lényeg, hogy a hozzánk leginkább passzoló összeállítást válasszuk és igyekezzünk a külsőnkkel is megmutatni magunkból valami pluszt!

Maszkulin stílus

Az egyébként is komoly hatást kölcsönző nadrágkosztüm stílusát még keményebbé teszi a férfias szabás, ezért nem árt óvatosan bánni ezzel a vonallal.

Feminin stílus

Ha a nőies, lágy darabokat jobban kedveljük, akkor nagy előnyünkre, nincs másra szükségünk, mint egy magas derekú, szövetszoknyára és egy színes, akár mintás blúzzal kombinálva, azonnal hivatalos stílust kölcsönözhetünk a szettünknek.

Elő a szerencsefarmert!

Ha nem éppen hivatali munkára pályázol, akkor eltekinthetsz a szigorú, konzervatív, kiskosztümös megjelenéstől és könnyedebbé, mégis hivatalossá teheted a szetted, ha az inget farmerrel párosítod.

Oldalak

  • 1
  • 2