Fashion&Beauty

Ezek voltak a legemlékezetesebb outfitek a Super Bowl félidei show-jának történetében

2024. február 11-én, azaz most hétvégén rendezik meg, a világ egyik legnézettebb sporteseményét az 58. Super Bowl-t, amelynek idén Las Vegas ad otthont. A NFL Super Bowl egyik legnagyobb attrakciójának mindig a félidei show számít, ezúttal a sztárfellépő a nyolcszoros Grammy-díjas Usher lesz.

A Super Bowl történetének legemlékezetesebb fellépőruhái

A NFL Super Bowl félidei show-ján a világsztárok évről-évre látványos és emlékezetes produkciókkal kápráztatják el a közönséget, sőt egyesek kimondottan a fellépők káprázatos ruhakölteményei miatt kapcsolnak a közvetítésre. Miközben izgatottan várjuk a hétvégi szupershowt, addig tekintsünk vissza minden idők legemlékezetesebb Super Bowl fellépőruháira!

A lista élén Rihanna áll, aki tavaly egy egyedi tűzpiros Alaïa pufikabátot, alatta egy köldökig nyitott Loewe overált viselt, és így tudatta a nagyvilággal, hogy várandós és úton van a második gyermeke.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images/Ronald Martinez, forrás: Vogue

Idén 66. alkalommal rendezték meg a zeneipar kimagasló teljesítményeit ünneplő Grammy-díjátadó gálát. A sztárok természetesen ezúttal is különleges ruhakölteményekben jelentek meg.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...