Fashion&Beauty

Igazi stílusikon volt II. Erzsébet királynő: ezek voltak a legemlékezetesebb ruhái

Egy világot rázta meg tegnap a hír, miszerint II. Erzsébet királynő elhunyt. Nemcsak, mint uralkodó néztek rá fel az emberek, de az öltözködési stílusáért is sokan rajongtak.

Ezek voltak a legszebb, legemlékezetesebb ruhái

Rengeteg gyönyörű darabot viselt II. Erzsébet királynő az uralkodása alatt. Bár sokaknak valószínűleg egy kosztüm jut először eszébe róla, ami az öltözködését illeti, azonban számos különleges, szép ruhában is láthattuk. Az általa viselt legkülönlegesebb, legszebb darabokkal is szeretnénk tisztelegni a királynő előtt. Nyugodjék békében!

1963: A királynő egy gyönyörű estélyit viselt jellegzetes gyöngynyaklánccal egy londoni eseményen.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.