Fashion&Beauty

Ezt az ékszert elkapkodják a boltokból a nők: az ősz legnépszerűbb trendje

A gyémántok a nők legjobb barátai, de nem mindenki engedheti meg magának a hatalmas köveket, amik emberek figyelmét a távolból is magukra vonzzák. Itt jönnek képbe a tenisz karkötők.

Ikonikus darabok

Visszafogott, elegáns és klasszikus, a teniszkarkötő feldobhatja az egész outfitedet - és természetesen különböző kövekkel kirakott darabok is vannak, amelyeknek nem kell gyémántnak lenniük. Az ékkövektől a cirkóniáig és más kristályokig számos verzióját megtalálod a boltokban. A tenisz karkötő kifejezés egyébként 1987-ben látott napvilágot az amerikai bajnokságon, amikor egy játékos karkötője leesett a csuklójáról, emiatt pedig le kellett állítani a mérkőzést. A világbajnok teniszező Chris Evert volt, akire sokan divatikonként is tekintettek. Őszintén szólva ez a kiegészítő sosem ment ki igazán a divatból, mert annyira időtlen és elegáns.

Mutatjuk, hogy miért érdemes bevállalnod!

Chris Evert is nagy rajongója volt az ilyen daraboknak, még a mérkőzések alkalmával is volt, hogy felvett egy karkötőt. Nem is véletlen, hogy a teniszkarkötő kifejezés az ő nevéhez köthető.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Természetesen ennek sem szabad bedőlni, és ismét csak az adatainkra utaznak a csalók Facebookon. Valóban vigyázzunk ezekkel a hirdetésekkel!
Lifestyle
A 43 éves komika eltökélte az életmódváltást, és céljától semmi sem tántoríthatta el.
Lifestyle
Milyen érzés a szex, pontosabban a behatolás férfi szemmel? 10 pasi válaszát olvashatod.