Egészséges frizura nyárra - Így lesznek ragyogóbbak a tincseid

A nyári időszakra mindannyian egészséges, ragyogó tincseket szeretnénk, amihez néha nem elég a megfelelő táplálkozás és az odafigyelés, de extra segítségre is szükség van. Mutatjuk, milyen kozmetikumokat alkalmazhatsz otthon, hogy még csillogóbb loknikkal várd a nyaralást.

Balzsam

Az egyik legelterjedtebb és legismertebb hajtápláló, melyet hajmosás közben, a sampon használata után kell feltenni, majd pár perc múlva alaposan kiöblíteni. Fontos, hogy a tövekre ne tegyünk belőle, csak a hajhossz közepétől masszírozzuk a tincsekbe, különben könnyen elnehezedhetnek a szálak. A minden hajmosáskor alkalmazható balzsam javítja a haj szerkezetét, ápolja a szálakat, sőt a kifésülést is megkönnyíti.

Pakolás

A balzsamhoz hasonlóan kell felvinni a tincsekre, de itt még fontosabb az alapos öblítés. A pakolásoknak két fajtája van: a rövid (2-3 perc) és a hosszabb (15 perc - 1 éjszaka). Ez a módszer sokkal intenzívebb ápolást nyújt, így elég heti 1 alkalommal használni a hidratálás, regenerálás és szerkezet megóvás érdekében.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!