Fashion&Beauty

Dús és gyönyörű pillákat szeretnél? Itt a megoldás!

Nagyon kevés nő büszkélkedhet természetesen dús és erős pillákkal. Szerencsére akadnak olyan termékek és eszközök, amiket ha ügyesen használunk, szenzációs hatást érhetünk el. Íme néhány trükk, amivel még jobban kiemelhetjük pilláink szépségét.

Spirálozás előtt

A pillák felturbózásában sokat segíthet a szempillagöndörítő eszköz, hiszen a tekintetet megnyitja és nagyobbra varázsolja. Sokan azonban még mindig félnek a használatától, pedig kevés gyakorlást követően nem is olyan nagy ördöngösség! A hagyományos göndörítőket spirálozás előtt használjuk, így a pillák felfelé ívelnek majd – a végeredmény pedig sokkal látványosabb és gyönyörűbb lesz, mint gondolnánk!

Melegítsük fel!

A szempillagöndörítő csodákat tesz, de ha még dúsabb hatást szeretnénk elérni, akkor egy gyors mozdulattal futtassuk át egy forró vízsugár alatt. A meleg formázó ugyanis tartósabb és alaposabb munkát végez. Arra azonban figyeljük, hogy az eszköz ne legyen túl forró, a végén még maradandó sérüléseket szerezhetünk magunknak!

Fotó: pinterest.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.
Sztárok
Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…