Fashion&Beauty

Dögös arany-fekete összeállítások

Az arany és a fekete mindig klasszikus párosítás marad, ami minden helyzetben és minden alkalommal megállja a helyét. Most összeállítottunk 4 trendi és dögös arany-fekete szettet.

Vagány
A hétköznapok során is viselheted ezt a két elegáns színt, ha ügyesen kombinálod a darabjaidat nem fogsz túl ünnepélyesnek tűnni. Ebben a szettben egy bőrcsíkokkal megvadított nadrághoz adtunk egy egyszerű tunikát, egy szegecselt, kötött kardigánt és merész kiegészítőket. Az idei szezon nagy kedvence a szegecsekkel díszített motoroscsizma.

Csinos
Az idei szezon egyik kedvenc anyag a brokát, aminek mintája barokkos hatást kelt. Egy ilyen darabot semleges, visszafogott kiegészítőkkel kombinálj és akkor hétköznap is tudod viselni. Nagy kedvencünk a csizma, hisz a szárán található csipkedíszítés miatt nagyon nőies darab.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...