Dobd fel a megunt topánkád!

Ha esetleg valami újításra vágyunk, egy kis kreativitás segítségével könnyen feldobhatjuk a megunt topánkánkat is, legyen szó csak néhány szegecsről, csillámról vagy jópofa figuráról, mindenki megtalálja a magának valót.

Szegecsek

Idén a legegyszerűbben pár szegecs segítségével tudjuk feldobni a régi, megunt cipellőinket. Nagy előnye az ilyen daraboknak, hogy itt mi választhatjuk meg, nemcsak azt, hogy milyen mértékben lepjék el szegecsek a topánkánkat, hanem magát az alakját is. Így kedvünkre választhatunk hegyes, kerek, nagy vagy épp apró szegecseket között is, a lényeg, hogy ezeknek köszönhetően a cipőnk egy teljesen új és vagány külsőt fog majd kapni.


Csillám

Ha egy kis ragyogásra vágyunk, akkor egy kevés csillám segítségével könnyen és gyorsan feldíszíthetjük a topánkánkat. Elegendő hozzá csak egy színben is jól passzoló csillámpor, egy jó erős ragasztó, meg némi türelem. Ha nem akarjuk az egész cipőnket ilyen csillogó porba bújtatni, akkor akár a topánka orrát is elég teleszórni csillámmal, az is igazán jól fog mutatni.


Állatfigurák

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Ha nem elégszünk meg a szegecsekkel vagy a csillámmal, akkor akár ha elég kreativitást érzünk magunkban, könnyen átalakíthatjuk a topánkánk orrát egy egérre, macskára vagy éppen más állatra emlékeztetve. Ha megtetszettek ezek a figurák, akkor érdemes az interneten szörfözve ötleteket gyűjteni és feldobni a régi topánkánkat, így megmentve a kidobástól.

Fotó: pinterest.com, favim.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!