Fashion&Beauty

Dobd fel a megunt topánkád!

Ha esetleg valami újításra vágyunk, egy kis kreativitás segítségével könnyen feldobhatjuk a megunt topánkánkat is, legyen szó csak néhány szegecsről, csillámról vagy jópofa figuráról, mindenki megtalálja a magának valót.

Szegecsek

Idén a legegyszerűbben pár szegecs segítségével tudjuk feldobni a régi, megunt cipellőinket. Nagy előnye az ilyen daraboknak, hogy itt mi választhatjuk meg, nemcsak azt, hogy milyen mértékben lepjék el szegecsek a topánkánkat, hanem magát az alakját is. Így kedvünkre választhatunk hegyes, kerek, nagy vagy épp apró szegecseket között is, a lényeg, hogy ezeknek köszönhetően a cipőnk egy teljesen új és vagány külsőt fog majd kapni.


Csillám

Ha egy kis ragyogásra vágyunk, akkor egy kevés csillám segítségével könnyen és gyorsan feldíszíthetjük a topánkánkat. Elegendő hozzá csak egy színben is jól passzoló csillámpor, egy jó erős ragasztó, meg némi türelem. Ha nem akarjuk az egész cipőnket ilyen csillogó porba bújtatni, akkor akár a topánka orrát is elég teleszórni csillámmal, az is igazán jól fog mutatni.


Állatfigurák

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Ha nem elégszünk meg a szegecsekkel vagy a csillámmal, akkor akár ha elég kreativitást érzünk magunkban, könnyen átalakíthatjuk a topánkánk orrát egy egérre, macskára vagy éppen más állatra emlékeztetve. Ha megtetszettek ezek a figurák, akkor érdemes az interneten szörfözve ötleteket gyűjteni és feldobni a régi topánkánkat, így megmentve a kidobástól.

Fotó: pinterest.com, favim.com

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.