Fashion&Beauty

Ezeket a divattrendet semmiképpen sem hagyhatod ki 2024-ben

Mutatjuk, hogy milyen trendeket érdemes kipróbálnod 2024-ben.

2024-es trendek

Hamarosan itt az év vége, így hivatalosan is eljött az idő, hogy felfedezzük a 2024-es trendeket. A réteges öltözködés szerelmesei különösen örülni fognak, ugyanis nagyon különleges stílusvariációkkal találkozhatunk jövőre. Ha izgatott vagy a téli gardróbod frissítése miatt, akkor olvass tovább, mert a világ négy divatfővárosa - New York, London, Milánó és Párizs - már be is mutatta ezeket a trendeket.

Ezekre a kulcsfontosságú darabokra lesz szükséged, hogy felkészülj a következő évre:

A csendes elegancia A csendes elegancia, vagy másnéven csendes luxus az utóbbi hónapokban hatalmas lendületet vett a divatszcénában. Alapvetően az ellenkezője a feltűnősködésnek, amit a lógókon és az azonnal felismerhető tervezői mintákon keresztül lehet kifejezni. Ez a stílus inkább a kifinomultság művészetéről szól. Az időtlen mellényektől a blézerekig, sőt, az egyszerű farmernadrágokig, a csendes elegancia az egyik legtökéletesebb trend lesz jövőre.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.