Fashion&Beauty

Keressük az állunkat: a 60 éves Demi Moore bomba alakot villantott bikiniben, a színésznő olyan szexi, mint még soha - fotók

Vitathatatlan, hogy Demi Moore 60 évesen is pont olyan remekül néz ki, mint fiatalabb korában - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a bikinis fotó, mellyel a napokban örvendeztette meg rajongóit.

Megmutatta álomalakját

1981-es debütálása óta Demi Moore a világ legszexibb filmszínésznőinek táborát erősíti mind a mai napig, peddig már betöltötte a hatodik X-et. A szerencsés géneknek, az egészséges táplálkozásnak, valamint az aktív életmódnak köszönhetően azonban egyáltalán nem látszik rajta az idő múlása, épp ellenkezőleg: a Tisztességtelen ajánlat, A skarlát betű és a Charlie angyalai: Teljes gázzal című filmek sztárja ma is igazi bombázó, aki továbbra sem fél megmutatni a világnak, hogyan mutat rajta egy apró, fekete bikini. Moore nemrég a Grand Canyonban kirándult, a túra során pedig megállt feltöltődni egy vízesés alatt, amiről természetesen fotó is készült. Galériánkban megmutatjuk, milyen dögös még mindig az amerikai híresség:

Azt, hogy ilyen remek formában van, Demi Moore a Bikram jógának, a táncnak és a szigorú nyers vegán étrendnek tulajdonítja, az utóbbi időben azonban úgy döntött, kicsit visszavesz a testmozgásból, mivel már kezdte úgy érezni, hogy átesett a ló túloldalára.
Kattints a további képekért!

Rumer a közelmúltban adott életet első gyermekének, de egyáltalán nem szégyelli, hogy a szülés látványosan megváltoztatta a testét.

Leadfotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A világhírű színészről sokan nem tudják, hogy két gyönyörű lány édesapja: Sadie és Sunny örökölték apjuk vonásait, de bőven jutott nekik édesanyjuk génjeiből is.
Sztárok
Szilágyi Liliána teljesen új életet kezdett egy másik földrészen. Ha ez nem lenne elég, állítólag a vőlegényével is szakított.
Lifestyle
Hamarosan megkezdődik a díjkorrekció a Telekomnál, de egy elkerülhetetlen karbantartást is bejelentett a cég.