Fashion&Beauty

Sosem volt még ilyen menő frizurája Demi Lovatónak: mi is azonnal indulunk a fodrászunkhoz

Újabb frizurával debütált a világhírű énekesnő, Demi Lovato. A rajongói új klipjében szúrták ki a megjelenését, ami mindenkit arra ösztönöz, hogy ellátogasson a fodrászához.

Klipjében mutatta meg az új frizurát

Demi Lovato az énekesi karrierje mellett arról is híres, hogy folyamatosan új frizurával rukkol elő. Legutóbb például egy nagyon vagány pixie frizurával láthattuk, ami jelenleg az egyik legnagyobb trendnek számít. De mint tudjuk, a bob frizura is újra népszerű lett, ráadásul a frufrus verzióját is egyre többen vállalják be. Így tett most Demi Lovato is, és bár egyelőre azt nem tudni, hogy parókáról van-e szó, az egyértelmű, hogy elképesztően jól áll neki. Tehát úgy tűnik, hogy ha új zenét ad ki, akkor új hajat is vágat. Nemrégiben jelent meg a Substance című számának a videóklipje, amelyben megmutatta új megjelenését. A videó végén Lovatohoz csatlakozik a 2000-es évek egyik ikonja, Paris Hilton. Ez a dal az egyik szám az új albumáról, amely a Holy Fvck címet kapja, és augusztus 19-én jelenik majd meg. Ez lesz a sztár 8. studióalbuma, amit a rajongók már nagyon várnak.

Amikor megismerte a világ, még hosszú volt a haja Demi Lovatónak.
Kattints a további képekért!

"Nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthatok egy újabb ízelítőt az albumból" - mondta Demi egy sajtóközleményben. "Mindannyian valami több után kutatunk az életben, és szeretném, ha nagyon jól éreznék magukat az emberek, miközben ezt a dalt hallgatják."

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...
Home&Design
Cikkünkben mutatunk pár ötletet, hogyan varázsolhatod csodaszigetté ezt a teret tavasszal.