Exkluzív! Debreczeni Zita a Vogue-nak fotózott - Csak mi lehettünk ott

Debreczeni Zita fotóstúdiója és a Femcafe irodája éppen egymással szemben vannak. Zitával már régóta ápolunk jó kapcsolatot, hiszen az Inspiráló Nők projektet is ő fotózta nekünk. Most egy érdekes együttműködés kapcsán keresett meg minket, ami rögtön felkeltette az érdeklődésünket.

Whispering Wind

Cserkúthy Hanna neve még nem lehet sok mindenkinek ismerős, azonban valószínű, hogy ez nem marad sokáig így. A Whispering Wind elnevezésű márka alapítóját 2 héttel ezelőtt kereste meg e-mail formájában a Brit Vogue magazin és megjelenést ajánlottak neki. Hanna a mai napig nem tudja, hogyan talált rá az ikonikus lap, azonban egyből igent mondott a felkérésre.

Hatalmas kiugrási lehetőség

A Vogue-ban szerepelni nem mindennapi dolog. Hatalmas lehetőség és persze óriási megtiszteltetés. A magazin egy karácsonyi divatanyagot készít, melyben kezdő tervezőket szeretnének felkarolni olyan formában, hogy bemutatják kreációikat a lap oldalain. Mivel Hanna kezdőnek számít, egy régi ismerősét, Kurucz Andreát kérte fel, hogy segítsen neki a fotósorozat elkészítésében és a többi részfolyamat lebonyolításában. Andi nemzetközi márkaépítéssel foglalkozik, így nem áll messze tőle a külföldi piac kiszolgálása és rögtön tudta, kihez kell fordulnia.

Debreczeni Zita már fotózott a Brit Vogue-nak

Andi bevallása szerint, Zita tökéletes erre a feladatra, hiszen többször dolgoztak már együtt és mindig tökéletesen elégedett volt a végeredménnyel. Mindezek mellett Zita már fotózott az angol lapnak. „Vicces, mert ugyanezt a projektet fotóztuk évekkel ezelőtt, ugyanebben a stúdióban, ugyanennek a lapnak” árulta el Zita. „Akkor egy soproni lány, Horváth Barbara, a ssamaryll márka alapítója került ugyanebbe a szerencsés helyzetbe és ennek apropóján fotóztunk az ikonikus Brit Vogue-nak.” Persze akkor még Zita sem tudhatta, hogy évekkel később ez a stúdió lesz majd a második otthona. Sorsszerű.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!