Csinos sapkabiztos frizurák a hideg napokra - Ezeket te is imádni fogod

Közeledik a november vége, ezzel pedig mindjárt itt a sapkaidőszak! Így megint felmerül a szokásos kérdés: milyen frizurát is csináljunk magunknak, ami nem esik szét, ha ráhúzzuk a vastag kötött sapit. Ezért most mutatunk néhány egyszerű, és nagyon csinos fonatot, amik garantáltan bírják a gyűrődést.

Könnyű fonott konty

Fogjuk össze a hajunkat úgy, hogy az egyik oldalon a fejtetőn egy vastagabb tincset hagyjunk lógva. Ezután csináljunk egy kontyot az összefogott részből úgy, hogy csavarjuk meg, rögzítsük a végét áttetsző hajgumival, és tűzzük fel csigaszerűen a tarkónkhoz közel hullámcsattal. A tincs végét lehetőleg rejtsük a konty alá. Ha kész, akkor az eddig szabadon hagyott részt fonjuk be végig, és szintén hullámcsattal tűzzük hozzá a konty ellentétes oldalához, ismét eldugva a hajvégeket.

Fonat a fonatban

Most egy nagyon egyszerű, mégis mutatós frizura következik. Fogjunk egy tincset a tarkónk környékéről körülbelül középtájról, és fonjuk be, majd rögzítsük áttetsző hajgumival. Ezután kezdjük el fonni oldalra a hajunkat úgy, hogy a lógó részt válasszuk két tincsre, és a harmadik az apró kis fonat legyen. Ha teljesen befontuk, kössünk rá hajgumit, és már kész is.

Fotók: hairromance.com

Oldalak

  • 1
  • 2