Ilyen parfümöt válassz: Ez a kedvenc illatod a csillagjegyed szerint

Ha nem tudsz dönteni, itt a segítség, hogy melyik a te illatod.

A megfelelő parfüm

Az, hogy mi a csillagjegyünk, nem csak a hangulatunkat, a személyiségünket, hanem az ízlésünket is befolyásolja. A skorpiók például a sötét színeket szeretik, míg a halak szíve inkább a kék, és a színesebb ruhadarbok felé húz. A mérleg a letisztult elegancia híve, ő a fehér, és a krémesebb színeket választja, mely a harmóniát és a tisztaságot sugallja. Az öltözködés mellett azonban nagyon fontos a tökéletes illat kiválasztása is, főleg ha elakarjuk bűvölni a pasinkat. Most itt a segítség a parfümválasztáshoz, hiszen megmondjuk, mely illatokat szereted te a legjobban, a csillagjegyed alapján.

Kos

Az erős, konok kos számára a szegfűszeg, a tök és a citrusos, keserű édes aromák egyvelegei illenek, melyek a rengeteg energiájára fektetik a hangsúlyt. Ez az illat számára felemelő és frissitő lesz.

Bika

A bikák számára az alma, a rózsa, a tölgyfű és a magnólia illatok összessége a megfelelő. Ezek az illatok a szépséget, az odaadást és az érzikiséget adják vissza nekik, a finom édes illatok ugyanis segítenek egy kicsit rugalmasabbá válniuk.

Még több csillagjegy illatáért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!