Csábíts az ajkaiddal

A rúzs a mai napig az egyik legnépszerűbb kozmetikai termék, nemcsak kiemelik a legkisebb ajkakat is, érzékiséget sugároz, amire a férfiak elég fogékonyak...

Az ajakak színezésére már évezredek óta használnak különféle anyagokat. A rúzs a mai napig a legnagyobb mennyiségben eladott dekorkozmetikai termék az egész világon.

Nem véletlen, hisz az száj az egyik legérzékibb testrészünk, és szinte folyamatosan látható. A csábítás egyik –ha nem is mindig, de legtöbbször- tudatosan alkalmazott eszköze. A vörös ajkak, akarva-akaratlanul, de bujaságot és érzékiséget közvetítenek.

Ha tehát csábítani szeretnénk, akkor a rúzs lehet az elsőszámú fegyver. Nem mindegy viszont, hol és hogyan használjuk, mint ahogy az sem, hogy melyiket.

Minden rúzs alapja az ápolt száj. Ha kiszáradt, akkor egy régi puha fogkefével óvatosan át kell picit dörzsölni, így eltűnnek a cserepek. Rúzsozás előtt ne használjunk szőlőzsírt, csak az arckrémet. Ha túl zsíros az alap, akkor a rúzs le fog folyni. A krémre tehetünk egy kis alapozót. És már jöhet is a rúzsozás. Ha nem vagyunk kibékülve a rúzsokkal, vagy csak túl idegen, akkor szájfényt is használhatunk, a hatása ennek sem marad el. De ha túl száraznak érezzük a szánkat a rúzstól, akkor egy kis szájfénnyel még bujábbá tehetjük. A lényeg, hogy kényelmesen, magabiztosan tudjuk viselni.
 

Oldalak