Claudia Schiffer lesz a szőkék védőszentje

A 90-es évek egyik legismertebb topmodellje, Claudia Schiffer az elmúlt években kissé eltűnt, ám nem vonult vissza, mindössze az üzleti életben próbált érvényesülni a szőke szépség.

A szőke haj védőszentje

A német sztár nem vonult még vissza a modellkedéstől, hisz 2012-ben a Guess kampányában is a szőkeség tűnt fel, aki amúgy a hétköznapokon kreatív igazgatóként tevékenykedik és saját ruházati márkáját fejleszti. A 2014-es év azonban újabb kihívást tartogat a szupermodellnek, mivel az idei évtől a Schwarzkopffal dolgozik együtt, ugyanis ő lett a szőke hajra kifejlesztett termékek arca.

Nincs több elrontott szín

Az Essence Ultime néven futó termékcsalád balzsamokból, samponokból, maszkokból és olajokból fog állni, és a volumen megtartása mellett a ragyogásra, a színvédelemre és a hamvas árnyalat megőrzésére helyezik a hangsúlyt. A termékpaletta a tervek szerint idővel festékekkel is bővül majd, köztük pedig az ikonikus szőke szépség hajszíne is dobozba lesz zárva.

Egy kis frizuratörténelem

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

Claudia Schiffer nem mellesleg a brit Vogue februári számába is feltűnik, ahol arról mesél, hogy miként szokta kényeztetni a haját otthon és modellkarrierje során milyen extrém frizurákat készítettek neki.

Fotók: fabfashionfix.com, beausic.wordpress.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!