Ilyen cipő illik hozzád a csillagjegyed alapján

Megmutatjuk, milyen lábbelit viselj a horoszkópod alapján.

Kos (március 21. – április 19.)

A vagány, de szexis darabok állnak jól neked, hisz a cipőd is a mottódat sugallja: imádok élni. A kényelem is fontos nálad, mivel folyton rohansz, fontos számodra, hogy haladni is tudj a csinos lábbelikben és könnyen bele tudj bújni a szezonális kedvencedbe. Telitalpú, éktalpú, sokpántos darabok előnyben!

Bika (április 20. – május 20.)

Elegáns, csinos és kényelmes. Persze a három szempontnak nem kell egy cipőben egyesülnie. Inkább több, eltérő stílusú darab gazdája vagy, ezért gyakran az olcsóbb, egy szezonra szóló cipőket részesíted előnyben. Igaz, hogy gyakran hozzád nőnek a kedvenceid, ezért érdemesebb lenne néha a minőségre esküdnöd. Persze az sem meglepő, hogy nálad mindig van egy tartalék pár topán, ha épp fázna a lábad vagy feltörte volna az új szerzemény.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Vonzanak az újdonságok és a legvadabb trendeket is vakon követed, így mindig van a szezon végén pár olyan darab, melytől fájdalmas, de végleges búcsút kell venned. Szereted a különleges, ötletes megoldásokat, gyakran vagy impulzusvásárló, mert valamin megakad a szemed és azt meg kell venned.

Rák (június 21. – július 22.)

A nőies, romantikus stílus áll hozzád a legközelebb, ezért bátran választod a magassarkú, csipkeberakásos, gyöngydíszes, masnis darabokat és a pasztellszíneket. A kék, a szürke és a tojáshéjszín is közel áll a szívedhez, a lényeg, hogy egy kis alkalmi jellege legyen a lábbelinek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Szereted a drámai, királynői megjelenést, ezért a vadabb, kihívóbb cipőktől sem ijedsz meg. Magas sarkak, kecses orrok, fémcsatok, díszítések, vadító bőrbetétek - mind neked való! Persze az sem baj, ha van rajta valami csillogó!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Praktikum, visszafogottság, célszerűség, kényelem - ezek a jelszavaid, ha utad a cipőbolt felé visz. Nagyon fontos a variálhatóság és a könnyen hordhatóság is, mivel életed folyton a rohanásról és változásról szól, valódi túlélő lábbelikre, multifunkcionális jolly jokerekre van szükséged a cipőszekrényben.

Oldalak

  • 1
  • 2