Cher utánozhatatlan, vagány és bevállalós hetven felett is

Az énekesnő ma ünnepli születésnapját.

Cher a díva

Az amerikai hölgy egy igazi pop dívának számít már évtizedek óta. Több mint 100 millió albumot adott el világszerte, és megannyi listavezető fülbemászó sláger fűződik a nevéhez. Nem véletlen, hogy a popzene történetének legtöbbet kereső női előadója. Az énekesi pálya mellett, gyermekkori álma a színészkedés volt, ahol szintén kipróbálhatta magát, és ebben a szerepben is sikeresen játszott. Tehetségét többszörösen is elismerték, hiszen Oscar-Emmy-Grammy-és Golden Globe díjjal is jutalmazták a közel 5 évtizedes pályafutása alatt. Készségei mellett különleges szépségnek is számít, félig indián-félig örmény származása miatt. Boldog születésnapot Cher!

A siker útján

Pályafutása kezdetén, a 60-as években nem csak hangjára figyeltek fel a "nagyok", hanem adottságaival is elkápráztatott mindenkit. Számtalan fotósorozatot készítettek Cher-ről, akinek mindig volt helye a címlapokon. Imádtak vele dolgozni, mert a különböző stílusokban otthonosan mozgott, és mindennel, amit viselt később divatotot teremtett. A popdíva kezdetben a letisztult fazonokat részesítette előnyben, de kora előrehaladtával és egyre nagyobb sikerei után már törekedett az igen intenzív, egyedi, polgárpukkasztó megjelenésekre.

A divat maga

Cher vonzereje semmit sem kopott, sőt túl a hetvenen folyamatosan bebizonyítja, hogy a kor nem más, mint egy szám. Engem személy szerint az sem zavar, hogy több plasztikai beavatkozáson is átesett, mert ettől függetlenül is kirobbanó formában van és hatalmas energiája, fáradhatatlan munkabírása sok ember számára adhat erőt. Marc Jacobs tervező felnéz a stílusikon kitartó és fegyelmezett munkásságára, ezért is választotta a dögös dívát, és nem egy fiatal modellt a kampányfotói arcának. Cher ebben a Marc Jacobs éjfekete pliszírozott maxiban és a rövidített zakóban a végzet asszonyára emlékeztet.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!