Szuper program őszre a haj szerelmeseinek: Budapest Hair Show

A bwnet.hu és a Wallis Motor Pest bemutatja nagy népszerűségnek örvendő divateseményét: a Budapest Hair Show-t. (x)

Rangos fodrász esemény

Az esemény Közép- Kelet Európa legrangosabb fodrász-szakmai eseménye, ahol a világ legelismertebb szaktekintélyei mutatják be a következő szezon frizura trendjeit Budapesten.

Idén a Budapest Hair Show a kifutó csillogó világát elérhetővé teszi a nagyközönség számára is. Hat nagyszabású showműsor, világszerte elismert és hazai formációk, több, mint 100 fodrász, 80 modell közreműködésével egy este, egy színpadon.

Fashion Trip

BUDAPEST HAIR SHOW

2021. szeptember 18.
Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.
Várkert Bazár

Párizs. Milánó. New York. Budapest - ma már nem csupán az öltözék kerül fókuszba a divat fellegváraiban. A teljes összhatás: frizura, smink, öltözék, kisugárzás alkot egy egészet a kifutón, majd ez valósul meg a hétköznapok során.

A Budapest Hair Show a frizura trendeken keresztül kapcsolja össze a szépség és divat témakörét, irányt mutat a stílusos megjelenéshez. Ki más lehetne ebben a leghitelesebb, mint maguk a világmárkák és az őket képviselő fodrász művészek?

Bemutatók és nyereményjátékok

A legújabb frizura trendek testesülnek meg, ahol lehengerlően tehetséges magyar formációk és nemzetközi sztárfodrászok alkotásai váltják egymást a kifutón egy lüktető, dinamikus és igazán látványos showműsor keretében. Az eseményen teret kap a smink, ruha, szépségápolás teljes kelléktára. Így alkot egy teljes egészet a színpadi produkció.

budapest hair show színes extrém frizurák fodrászoknak

Az est folyamán a bemutatók mellett számos egyéb izgalmas program is várja az érdeklődőket a támogató partnerek strandjain: frizura és hajápolási újdonságok, innovációk sora mutatkozik be, nyereményjátékok, kedvezményes vásárlási lehetőségek, termékbemutatók. Majd egy exkluzív koktélpartyval zárul az esemény.

Egy este, mely minden megszokástól eltér. A Várkert Bazár impozáns épülete ad otthont az eseménynek, ahol a showműsorokat követően egy exkluzív koktélparty veszi kezdetét top dj-k társaságában a divatra fogékony közönség számára.

A Budapest Hair Show védettségi igazolvány nélkül látogatható rendezvény.

Lead fotó, fotó: Bwnet.hu

Oldalak