Fashion&Beauty

Brooke Shields 57 évesen is hihetetlenül dögös: fehérneműre vetkőzött a legendás színésznő - Fotó

Kim Kardashian új melltartó-kollekciójához állt modellt olyan hírességek társaságában, mint 49 esztendős kolléganője, a Született gyilkosok sztárja, Juliette Lewis.

A mai napig nem szégyelli az idomait

Brooke Shields is azon amerikai hírességek közé tartozik, akik ha kifejezetten akarnák, akkor sem lennének képesek az öregedésre. Az amerikai modell-színésznő - akiről kevesen tudják, de már 12 évesen kamerák elé állt, méghozzá Louis Malle Pretty Baby (1978) című filmjében, Keith Carradine és Susan Sarandon partnereként - az elmúlt évtizedek alatt voltaképpen egy percet sem öregedett. És hiába közelít lassan a hatvanhoz, manapság sem szégyelli árgus szemekkel bámuló közönsége elé tárni csaknem tökéletes idomait.

Ezúttal a 41 éves amerikai médiaszemélyiség, Kim Kardasihan biztosított lehetőséget Shieldsnek arra, hogy ország-világ előtt megmutassa: szépsége továbbra is vetekedik huszon- és harmincéves nőtársaiéval. Shields most Kardashian vadonatúj melltartó-kollekciójához állt modellt, de nem egyedül, hanem többedmagával tette. A modellek sorában találjuk például Shields 49 éves kolléganőjét, a Született gyilkosok című filmklasszikus sztárját, Juliette Lewis-t, Becky G és Cassie énekeseket, Chelsea Handler komikust és Indya Moore modellt. Látható tehát, hogy a hölgyek a szórakoztatóipar valamennyi szegmensét leképezik, ráadásul - valós életkoruktól függetlenül - mindannyian frissek, üdék és szívdöglesztőek az általuk viselt fehérneműkben.

Lapozz tovább, a cikk a galériában folytatódik!

Brooke Shields 17 évesen, két esztendővel A kék lagúna (1980) falrengető sikere után.
Kattints a további képekért!

Salma Hayek egy igen különleges ruhát viselt a vörös szőnyegen.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Mérlegnek meg kell válnia valakitől, aki egykor fontos volt neki. Napi horoszkóp!
Sztárok
Volt kitől örökölnie a szépségét: Nicole Kidman megszólalásig hasonlít gyönyörű édesanyjára.
Sztárok
Peg Entwistle képtelen volt feldolgozni, hogy sosem sikerült befutnia filmsztárként, ezért tragikusan fiatalon, mindössze 24 esztendősen végzetes lépésre szánta el magát...