Bréking! - Bódi Sylvi otthagyta a Sugarbirdöt

Bódi Sylvi ma meglepő bejelentést tett a Facebook-oldalán, hisz a magyar sztár úgy döntött, befejezi a munkát a Sugarbirddel és külföldre költözik.

Egy korszak vége

,,VALAMI VÉGE, VALAMI ÚJ KEZDETE. Egy ideje szeretnék veletek megosztani valamit. Véget éret egy korszak, amely 6 évig fontos szerepet játszott az életemben. Más irányú elfoglaltságaim és érdeklődésem miatt nem tudok már szívvel és lélekkel a Sugarbird munkájában résztvenni. Hosszas vívódás eredményeképpen született meg ez a döntésem, mert hiszem, hogy az ember csak teljes odaadással és erőbedobással hozhat létre kiváló dolgokat és én ezt az utóbbi időben már nem tudtam megtenni a Sugarbird kapcsán. Mindenki életében vannak fordulópontok. Az enyémben ez most következett el. Elérkezettnek látom az időt arra hogy új dolgokba vágjak bele."

Itt a tanulás ideje

,,Az elmúlt közel egy évet elmélkedéssel és tanulással töltöttem. Megálmodtam magamnak egy új célt: pszichológiát szeretnék tanulni. Hogy ez itthon vagy külföldön lesz-e, az még a jövő zenéje. Bár büszkén osztom meg Veletek, hogy felvételt nyertem 5 külföldi egyetemre is. Döntést ugyan ez ügyben még nem kell hoznom, mert tanulmányaimat csak a 2015-ös évben szeretném elkezdeni, így bőven lesz időm felkészülni az előttem álló egyetemi évekre. A választásom szívből jött és tisztában vagyok vele, hogy rengeteg tanulás és munka vár még rám, hogy az álmomat valóra válthassam. A ma esti Fókuszban mesélek az életemről, a terveimről és ismét vízre szállok." - olvasható a magyar sztár oldalán.

Fotó: Bódi Sylvi Fan Club

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!