A botox különleges szerepe az arcápolásban, amiről még nem hallottál

Szakértőnk, Dr. Parrák Zita orvos-esztétikai specialista elárulja, mi a szerepe a botoxnak az arc vékonyításában és formájának megváltoztatásában.

Az arc vékonyítása

Sokan szeretnének tökéletes megjelenést, azonban az erre való törekvéskor az arcunkkal néha gondban lehetünk. Egyrészt ez az első, amely azonnal szembetűnik és sokat árul el rólunk. Emiatt sokan vesznek igénybe mindenféle kozmetikai és orvos-esztétikai kezeléseket, amelyekkel könnyen lehet fiatalos vagy éppen csábító külsőt varázsolni. Amivel azonban sokszor nehéz mit kezdeni, az alapvetően velünk született és örökölt tulajdonság, az arc formája.

Minden kultúrának megvan a maga ideálja az arcot illetően is, aminek Ázsiában különösen nagy jelentőséget tulajdonítanak. Számukra az ideális arcforma keskeny és alulról V alakot formáz, azonban arcuk ezzel ellentétben a legtöbbször kerek, vagy szögletes, erős állkapoccsal. Ugyanakkor az arc az egyik legnehezebben vékonyítható testrészünk. Edzhetünk, amennyit csak tudunk, sokszor azonban orvosi segítségre van szükség, ha azt keskenyíteni szeretnénk.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!