Fashion&Beauty

Mit tesz a nyár évről-évre arcbőrünkkel? Így hozhatjuk rendbe ősszel!

Nyáron rengeteg időt töltünk a szabadban, ami még akkor is okozhat kellemetlenségeket a bőrünknek, ha igyekszünk a megfelelő kozmetikumok használatával minél jobban megóvni azt. A napsütés, a hőség, a magas páratartalom és a sós víz mind megviselhetik bőrünket. Ha szeretnénk minimalizálni a maradandó elváltozások kialakulásának esélyét, bízzuk magunkat szakemberre! Az IMAGE Skincare szakemberei minden szezonban jól tudják, mire van szüksége a bőrnek. Nyár végére egy különleges C-vitaminos, revitalizáló protokollal készültek!

A TOP 3 nyári bőrprobléma

  • A nyári hónapokban vitathatatlanul a napégés okozza a leggyakoribb és legnagyobb problémát, hiszen a káros UVB sugarak bőrgyulladást, bőrpírt okozhatnak, amely fájdalommal és hámlással járhat, de a túlzott UV expozíció potenciálisan növeli a bőrrák kockázatát is, sőt, Az UVA sugarak a bőr idősödését is felgyorsíthatják. A napfény okozta behatások tanúi az idővel megjelenő pigmentfoltok is.
  • A nagy hőség és izzadás hatására a faggyútermelés is fokozódik, elszaporodnak a baktériumok és eltömődnek a pórusok, aminek hatására pattanások és aknés tüneteket jelentkezhetnek a bőrön.
  • De nem csak az izzadás okozhat problémát, a meleg időjárás, a magas páratartalom ennek ellenkezőjét is okozhatja - ki is száríthatja és irritálhatja a bőrt, ami dehidratációhoz vezethet.

Bőrmegújítás és revitalizálás minőségi hatóanyagokkal

A professzionális és prémium termékeket használó IMAGE Skincare kezelésekkel visszanyerhetjük bőrünk elveszített ragyogását. Az IMAGE szakemberünk a problémánktól függően választja ki a megfelelő termékeket és kezeléstípust, hogy a leghatékonyabban tudja helyreállítani a megviselt bőrünk egészséges állapotát. A klinikailag bizonyítottan hatásos és magas hatóanyagtartalmú termékek eredményesen és kíméletesen újítják meg a bőrt azáltal, hogy támogatják önregenerációs képességét.

Nyár végi visszatöltés és regenerálás IMAGE Radiance Refresh kezeléssel

Ha kifejezetten a nyár során kialakult napozási károk regenerálása a cél, nagyszerű választás lehet a kényeztető, visszatöltő Radiance Refresh terápia, amely során két termékcsalád kombinálása látványos megújulást eredményez. A VITAL C termékek magas C-vitamin tartalmukkal antioxidáns hatással bírnak, ezáltal csökkentik az UV-sugárzás okozta károkat, felveszik a harcok a környezeti ártalmakkal és ragyogó, egészséges megjelenést biztosítanak. A növényi hatóanyagokat és organikus összetevőket tartalmazó ORMEDIC termékcsalád pedig gondoskodik arról, hogy a bőrünk visszanyerje egyensúlyát és fiatalosan sugárzóvá váljon.

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.