Fashion&Beauty

Bőrápolás multivitaminokkal - mutatjuk a friss és ragyogó arcbőr titkát

Az életünk gyakran hektikus és stresszes, így elengedhetetlen, hogy arcunkat és testünket olyan termékekkel ápoljuk, amelyek hatásai mondhatni azonnaliak és még hatásosak is. Ebben a kihívást jelentő világban a flash effect trend a megoldás, amihez most egy izgalmas újdonság is érkezett!

Multivitaminos termékcsalád

Ez a különleges termékcsalád nyolc vegán kozmetikumot kínál az arc- és testápoláshoz, amelyek a flash effect rituálét követik. Ennek lényege, hogy rövid, de annál hatékonyabb lépésekből áll, így ideális megoldást nyújt azoknak, akiknek kevés idejük van a bőrápolásra, de mégis ragyogó, revitalizált bőrt szeretnének. A nappali és éjszakai termékek pedig egész napos ragyogást biztosítanak.

A multivitaminos termékek között minden bőrtípusra találunk kozmetikumokat, beleértve a különböző bőrproblémákat is, mint például a szárazság, dehidratáltság, pattanások vagy az érett, regenerálásra szoruló bőr. A különböző bőrtípusok specifikus igényeire szabott termékek a menstruációs ciklus során jelentkező problémákat is kezelik, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást - így akár már 14 éves kortól is beépíthetőek az arcápolási rutinba.

C-vitamin és B3-vitamin

A termékcsalád egyik fő összetevője a C-vitamin, amely kiváló antioxidáns tulajdonságairól is ismert. Az arcápolásban ez a vitamin segít csökkenteni a bőrben lévő szabad gyökök káros hatásait, és támogatja a kollagén termelését, így segítve a rugalmasság megőrzését és a fiatalos megjelenés fenntartását. Emellett a B3-vitamin, más néven niacinamid is fontos szerepet játszik a bőrápolásban. A niacinamid segít csökkenteni a bőrpírt, javítja a bőr textúráját, és segít megelőzni a pigmentfoltok kialakulását, így egyenletes és ragyogó bőrt eredményezve.

ziaja vitaminos arckrém

A kozmetikumok további vitaminokat is tartalmaznak, mint például az E, B5 és B6, amelyek tovább fokozzák a bőr vitalitását és egészségét. Mindezeket a termékeket pedig friss, citrusos illatuk teszi még különlegesebbé, így minden használat egy igazi élmény!

Energizáló rituálé

A reggeli bőrébresztés flash-effekt stílusban a könnyű, bőrvilágosító formulákba zárt koncentrált vitamindózisnak köszönhetően válik lehetővé.

tonik spray

A rituálé végrehajtásához szükséges idő mindössze 3 perc! A tökéletes egyensúlyt a gyengéd tisztító formulák és a stimuláló aktív ápolás kombinációja biztosítja. Az olajmentes tisztító gél gyengéden távolítja el a felgyülemlett szennyeződéseket a bőrről, az tonik pedig megkönnyíti a kozmetikumok egyenletes felvitelét.

Egy kivételesen aktív szérum átfogóan megfiatalítja az bőrt azáltal, hogy intenzíven kisimítja azt. Sikeresen helyettesítheti a szilikon sminkalapot. A nappali krém reggeli energiaforrásként szolgál a bőr számára. A termék könnyedén kiegyenlíti a bőr tónusát és fiatalos frissességet ad.

Lapozd át galériánkat és válaszd ki a rituáléhoz való termékeket!

Ziaja arctisztító gél Olajmentes arctisztító gél bőrsemlges pH értékkel száraz, dehidratált, pigmentált, és normál bőrre. Gyengéden tisztít és hidratál a napi használat közben, eltávolítja a szennyeződéseket és felszabadítja a pórusokat. Rendszeres használatával megelőzi a bőrproblémákat, nem tartalmaz szappant.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.