Mondj búcsút a ráncoknak! - Így ösztönözd bőrödet a megújulásra

Bármilyen szerepben is kell helytállnod, a magabiztosság ellenállhatatlanná tesz. Maradj fiatalos a NIVEA új, Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape ápolóival, és nézz szembe bátran a kihívásokkal! (x)

Sokféle szerepben

Anyaként, barátnőként, feleségként, nagyszülőként egyaránt szeretnénk megfelelni a környezetünknek. Minden szerepben helyt akarunk állni, miközben arra is vágyunk, hogy a napi feladatok mellett önmagunkra is tudjunk időt fordítani. Megélnénk a pillanatokat, a boldogságot, élveznénk az ételek ízét, egy jó filmet vagy könyvet, és sokszor együtt sírunk vagy nevetünk gyermekeinkkel, unokáinkkal.

Életünk momentumai azonban nyomot hagynak az arcunkon. Akár felszabadultan mosolygunk, akár aggodalmaskodunk, a mimikának köszönhetően bőrünk minden egyes rezdülésünket magán hordozza. Habár tapasztalásaink és élményeink által válunk teljes emberré, fiatalos megjelenésünket, bőrünk ragyogását, feszességét sokáig szeretnénk megőrizni.

Ragyogás ráncok nélkül

Minden nőnek mások az igényei, így a bőrápolás terén is egyedi megoldásokra van szükségünk, azonban a ránctalanítás mindenkinél központi kérdéssé válik egy idő után. A NIVEA olyan termékcsaládot hívott életre, amelynek kreációi a bőrfeszesség megóvása mellett a különböző szükségleteknek megfelelően ápolják a bőrt. A Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape ápolói egyedülálló komponensei aktiválják a bőr sejtmegújító képességét a ragyogó és tömör bőrkép érdekében.

A hatóanyag komplex stimulálja a sejteket, a benne található kollagén energiával tölti fel őket, így aktiválja saját kollagéntermelő képességüket, míg a rövid láncú hialuronsav, amely a hosszú láncú hialuronsavval szemben mélyebben épül be a felhámba, javítja a bőr vízmegkötő képességét. A harmadik komponens - az elasztin - a középső rétegben, az irhában fejti ki a hatását, rugalmassá és teltebbé varázsolva a bőrt.

A szépség kortalan

60 éves kor felett a finom ráncok elmélyülnek, lazábbá és kevésbé ruganyossá válik a bőr szerkezete, emellett pigmentfoltok jelennek meg a felszínén. A NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape termékcsalád éjszakai és nappali bőrápolás igényeinek is megfelelően kifejlesztett kozmetikumaival a folyamat lassítható, a bőr feltöltődik, amely a ránctalanítás és -feltöltés egyik legfontosabb lépése.

Olajokkal az arcbőrért

Az értékes olajok régóta a hatékony bőrápolás elengedhetetlen alkotóelemei. A NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape Kétfázisú Olaj Elixír jojoba-, mandula- és avokádóolajban gazdag, amely a különleges összetevőknek köszönhetően komplex megoldást nyújt, segít feszessé és rugalmassá varázsolni a bőrt. A vizes fázisú hidratáló hatóanyagokkal és sejtaktiváló összetevőkkel támogatja a bőr saját hialuronsav-, kollagén- és elasztintermelését, helyreállítja a kontúrokat, segít megelőzni a bőr további megereszkedését, továbbá csökkenti a mimikai ráncokat. A kétfázisú olaj alkalmazásával a bőr sugárzóan fiatalossá válik.

Éld át a mindennapok szépségét, bátran tekints a jövőbe, merj érzelmesnek lenni, mert a pillanatok attól lesznek szépek, hogy maradéktalanul megéled őket. A NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape termékcsaláddal Te lehetsz a középpontban, hiszen úgy alkották meg, hogy ragyogó megjelenéssel nyújtsanak maximális magabiztosságot.

Lead fotó: 123rf.com

Oldalak