London: a hajam tart, és a bőröm is ragyog - Ez a titok!

London calling baby. Ha London hív, hát menni kell. Nem sokat kellett kérlelnie a barátnőmnek, hogy ugorjak ki hozzá a hétvégére a ködös Albionba. Mert bár a gyakran szemerkélő eső, a ködös táj és a szürke égbolt nem tartozik a legkedvesebb időjárási kombinációim közé, azért az ünnepi fényben pompázó Oxford Streetnek, egy kis shoppingnak vagy finom cidernek nehezen mondanék nemet. Szerencsére nem is kellett, úgyhogy check-in, reptér és irány Anglia. Vele együtt pedig az új szerzeményem, a FOREO LUNA mini 3 arctisztítója, amit élesben teszteltem az utam során. (x)

Ismerem a bőrömet

Az arcbőrömmel alapvetően jóban vagyok, megvannak a maga hibái, de 3X-en túl már azt hiszem, tudom kezelni és ápolni. Tudom melyik évszak a kedvence és azt is, hogy mely napokon (khmm) kell kiemelten gondoskodni róla. Az utazások alatt viszont teljesen elvesztem a kontrollt a bőröm felett. Fénylik, zsírosodik, a legfurcsább helyeken jönnek pattanások és kis piros foltocskák. A helyzeten a repülőgép száraz levegője és az ott keringő bacik természetesen csak rontanak. Ezért nem is vártam tovább az arcfrissítéssel, ahogy a barátnőm lakásához értünk, rögtön megszabadultam az út porától.

A többi LUNA arctisztítóhoz hasonlóan a LUNA mini 3 is 8000 T-Sonic pulzálással rezeg, mindezt ultra-higiénikus, nem porózus, puha szilikon sörtékkel borítva. Amellett, hogy 1 perc alatt egy teljes tisztítást kapott a bőröm, frissítő masszázsnak sem volt utolsó! Ezután nem is volt kedvem nagy sminkeléshez, úgyis esett az eső, pandamacinak pedig végképp nem akartam kinézni London belvárosában, az elfolyt make-uptól. Városnézés, shopping, majd finom vacsora a Temze mellett: szuper napot zártunk. Hazaérve már csak annyi erőm maradt, hogy a LUNA-m 30 másodperces Glow Boost funkcióját használjam, ami ennyi idő alatt is egy szuper kompakt kezelést nyújtott.

A hős funkció

Következő reggel pont fotózni akartam a LUNA-t, de a barátnőm kisfiának is eléggé megtetszhetett a készülék - biztosan játéknak nézte - és jól elkavarta a lakásban. A holléte homályban maradt, így bekapcsoltam az arctisztító másik menő funkcióját, a ‘Find my LUNA’ programot, ami Bluetooth-al vezérelve és a FOREO saját applikációjával összekötve segített megtalálni az elveszett kütyüt, hangosan rezegve.

Milyen szerencse, mert pont indult a kiránduló buszunk. Igazából már csak a buszon vettem észre, hogy nem is tettem fel aznapra alapozót, a bőröm szuper állapotban volt, a korábbi utazások okozta kellemetlenségeknek semmi nyoma.

A hazaindulásnál már nem volt kérdés mivel kezdem a check-in folyamatot. Addigra már megvolt a kedvenc LUNA programom: egy gyors arctisztítás 10-es fokozaton (12 intenzitásból lehet választani), 1 percig, app vezérelve. Utána minimális sminket tettem fel és mint a gyakorlott stewardessek, egy hanyag mozdulattal bedobtam a készüléket az utazótáskámba. London: még jövök. LUNA mini 3: téged pedig ezentúl máshova is viszlek magammal!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!