Fashion&Beauty

Booby Tape hódít Magyarországon is

Az Ausztráliából indult és azóta igazi világsikerré vált Booby Tape forradalmasította a mellformázást és végre Magyarországra is megérkezett.

A márka egy fergeteges parti keretein belül debütált Budapest szívében, amelyen a hazai divat ikonikus alakjai - mint Lakatos Márk, Holdampf Linda, a celebvilág krémje - mint Zimány Linda, Király Linda, Metzker Viktória, Kárpáti Rebeka, Szabó Patrícia, Borzi Vivien, Smaltig Dalma -, és az ausztrál tulajdonosok - Bridgett és Bianca - is természetesen jelen voltak. Az eseményen Sugarbird ruhakölteményekben vonultak fel a modellek szebbnél szebb és merészebb darabokban, bemutatva a legfőbb termékek előnyeit.

Booby Tape Angels

Bemutatásra került a márka három magyar nagykövete is Zimány Linda, Metzker Viktória és Király Linda személyében, akiket Booby Tape Angels-nek neveznek.

Zimány Linda elmondta miért vállalta el a felkérést: “Modellként és műsorvezetőként fontos számomra a hibátlan, de egyben kényelmes megjelenés. A Booby Tape segítségével bármikor bármilyen ruhát viselhetek, esztétikus dekoltázzsal.”

Metzker Viktória a következőket mondta a márkáról: “A hétköznapokban és a fellépéseimen a laza sportos viseletet kedvelem a legjobban. Mikor kivételt teszek és különlegesebb, illetve csinosabb ruhákba bújok, a Booby Tape szalagok mellett nincs szükség melltartóra, hiszen tökéletes tartást biztosít!”

Király Linda pedig így nyilatkozott a brandről: “A Booby Tape szalagokkal szabadon mozoghatok a színpadon, és nem kell attól félnem, hogy elcsúszik a ruhám. El se tudnék képzelni nélküle egy koncertet, de néha a hétköznapokat sem.”

Kattints a további képekért!

Plasztikai beavatkozás nélküli mellformázás

A testvérpárt egyébként Kim Kardashian inspirálta és céluk, hogy minden nő számára elérhetővé tegyék a plasztikai beavatkozás nélküli mellformázást, méghozzá mellmérettől függetlenül. A több mint 50 országban elérhető brand nők millióinak nyújt gyors és hatékony megoldást az önbizalmuk növelésére, hiszen használatával bármilyen ruhát viselhetnek kellemetlen pillanatok és villantások nélkül. Éppen ezért választották szlogenüknek: „Az önbizalom a legjobb kiegészítő – hordd bátran!”

Az eredeti és világelső melltartó szalagok erős tartást nyújtanak, tökéletesen formáznak és extra emelést biztosítanak függetlenül a mell méretétől és formájától, így minden nő számára tökéletes választást jelentenek az igényeiknek megfelelően. A Booby Tape termékcsaládjai között nemcsak a mellek emelésére, hanem azok ápolására is találunk termékeket, ezzel ösztönözve a nőket arra, hogy az arcápolási rutin mellett fordítsanak figyelmet a dekoltázs és a mellkörnyéki területek ápolására egyaránt.

Booby Tape melltartó szalagok - Femcafe

Az ausztrál tulajdonosok híresek Halloween partijaikról is, amelyen olyan hollywoodi sztárok fordulnak meg, mint Jlo, Paris Hilton, Justin Bieber, Megan Fox és még sokan mások, akik imádják és használják is a Booby Tape termékeket.

Az este végére mindenki meggyőződhetett arról, hogy ez nem csupán egy újabb divathóbort, hanem egy olyan innováció, amely forradalmasítja a női ruhatárakat világszerte.

Hölgyek, készen álltok a magabiztosabb és stílusosabb megjelenésre? Irány a Rossmann üzletek vagy az Online drogéria, ahol megvásárolható az igazi melltartó szalag.

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!