Fashion&Beauty

Ruhák, sminkek, kiegészítők: Íme a legizgalmasabb Black Friday ajánlatok!

Körbenéztünk az üzeletekben és összegyűjtöttük a legizgalmasabb akciókat!

Újra itt a Black Friday

A Black Friday, vagyis a "fekete péntek" talán az év hátralévő részének egyik legjobban várt eseménye (legalábbis vásárlás szempontjából), hiszen ilyenkor hatalmas kedvezményekkel, akár töredékáron szerezhetjük be a hőn áhított cipőket, a régóta kiszemelt ruhadarabokat vagy épp a drágább szépségápolási termékeket. Hogy ne vessz el a bőség zavarában, most körbenéztünk az ületekben, és megmutatjuk, hol vannak leárazások.

Deichmann

A Deichmann minden évben hatalmas árzuhanással várja a vásárlókat, idén akár 20%-kal is hozzájuthatunk a már régóta kinézett lábbelikhez vagy táskákhoz. A leértékelés november 29-től indul és egész hétvégén át tart, egészen december 1-ig.

A részletekért kattints ide!

DM

A DM idén összekötötte az akciókat a jótékonysággal, így a vásárlásunkkal nemcsak magunknak, de másoknak is jót teszünk. A drogéria üzleteiben november 29-én élhetünk az akciókkal, a boltok aznapi bevételének 5%-át pedig a rászoruló családok kapják meg.

A részletekért kattints ide!

Answear

Ha új, meleg téli ruhákra és kiegészítőkre lenne szükségünk, érdemes körülnéznünk az Answear weboldalán is, ugyanis egész novemberben akár 70%-os kedvezménnyel juthatunk hozzá a kiszemelt darabokhoz.

A részletekért kattints ide!

H&M

A H&M üzleteiben és weboldalán szintén hatalmas akciókban részesülhetünk, akár féláron szerezhetjük be a kiszemelt holmijainkat. A leértékelés már el is indult, a vállalat minden nap más akcióval kedveskedik a vásárlóknak a kötött holmiktól a loungewear darabokig.

A részletekért kattints ide!

Kazar

A gyönyörű és különleges lábbelikről híres Kazar cipőüzletekben szintén egész héten kedvezményekkel várnak minket: egy bizonyos összeg vásárlása felett hatalmas kedvezményt kaphatunk. A leértékelés november 22-én kezdődött és november 28-ig élhetünk vele.

A részletekért kattints ide!

Inglot

Nemcsak a már kinézett cipőkhöz, ruhákhoz, kiegészítőkhöz juthatunk hozzá pár napig jóval olcsóbban, de akár kedvenc sminktermékeinket is kedvezményesen beszerezhetjük. Az Inglot idén is akciókkal kedveskedik vásárlóinak november 29-én pénteken.

A részletekért kattints ide!

Foreo

Idén a Foreo az eddigi legőrültebb Black Friday ajánlatával jelentkezik, egy hétig akár 35%-os kedvezménnyel juthatunk hozzá a LUNA arctisztítókhoz és UFO okosmaszkokhoz is. Az akciós időszak 2019. november 26-tól december 6-ig tart.

A részletekért kattints ide!

Varázslatos minták, uralkodói színek jellemezték az új kollekciót.

Fotó:Facebook/Answear
Leadfotó:Pixabay

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...