Fashion&Beauty

Bio kényeztetés a szép és egészséges bőrért

Új, tanúsított bio márka jelent meg a kozmetikai piacon! A magyar fejlesztők a női és férfi arcápolók mellett még egy egyedülálló, teljesen személyre szabott kozmetikai kezelést is kidolgoztak. (x)

A mySPIRIT skincare márka különlegessége az ellenőrzött bio hatóanyagokban rejlik, amit a BIOKONTROLL tanúsítvány igazol. Ezek az alapanyagok ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak, így biztosak lehetünk benne, hogy nem tartalmaznak a bőrünkre káros kemikáliákat.

A természet legjava

Ötvenhét különböző, bio gazdálkodásból származó növényi összetevő segíti a bőrszövet egészséges működését. Ennek köszönhetően az arcápolók nem egyes felszíni panaszokat kezelnek, hanem megteremtik a bőr harmonikus működéshez szükséges hátteret. Már néhány nap elteltével látványos változást tapasztalunk a bőrünkön, szembetűnően frissebb lesz a tónusa, teltebbé és ragyogóbbá válik. A termékpaletta mindent tartalmaz, amire szükségünk lehet az otthoni bőrápoláshoz: arctejet, tonikokat, szemkörnyéki ápolót, szérumokat és arckrémeket. A férfiakra is gondoltak, nekik külön borotválkozás utáni tonik, regeneráló- valamint frissességet nyújtó arcápoló készült.

Egyedülálló kozmetikai kezelés

A mySPIRIT skincare kozmetikai kezelések során az exkluzív bio összetevők hatását energizált víz és egyénre szabottan alkalmazott bio illóolaj-keverék teszi teljessé. A féldrágakövek erejével informált kristályvíz kívülről és belülről is a szépséget szolgálja: ezt issza a vendég a kezelés kezdetén, és ezt használja a kozmetikus mindvégig a kezelés során. A mySPIRIT skincare szépség rituálékhoz négyféle, 100%-os tisztaságú bio illóolaj-keveréket fejlesztettek ki. Ezek a föld, a víz, a levegő és tűz típusok testével, lelkével harmonizáló illatok. Mivel a 12 állatövi jegy mindegyike besorolható az egyik típusba, így a kozmetikus mindig a vendég adottságaihoz illeszkedő esszenciával dolgozik, ettől válik igazán személyre szabottá a kezelés.

Ideális környezetben

Megszokhattuk már, hogy az exkluzív kozmetikumokkal és kezelésekkel csak professzionális környezetben találkozhatunk, melyek megfelelnek a márka filozófiájához illeszkedő magas szintű követelményeknek. Így van ez az első magyar luxus bio kozmetikai márkával is. Ezeket a különleges szépségrituálékat kizárólag az ország két, egészség iránt elkötelezett szállodájában, a sárvári Spirit Hotelben és a hévízi NaturMed Hotel Carbonában próbálhatjuk ki. Míg ezeken a helyszíneken szakemberek nyújtanak segítséget az otthoni arcápoláshoz szükséges termékek kiválasztásához, addig a myspirit.hu oldalon működő webshopban számos írott és képi információ könnyíti meg a vásárlást.

Íme az új termékcsalád kampányfilmje

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.