Fashion&Beauty

Divatbotrány az Oscaron - hogy mert így megjelenni az énekesnő?

Sajnos neki ezt nem sikerült jól eltalálnia idén.

Divatbaki az Oscar vörös szőnyegén

Véget ért a 92. Oscar-gála. A Los Angeles-i Dolby Színházban idén is összegyűltek a legnagyobb sztárok, a filmipar nagyágyúi, színészek és színésznők, hogy együtt ünnepeljék 2019 legkiemelkedőbb produkcióit és átvehessék a győzteseknek járó aranyszobrokat. A vörös szőnyeget ez alkalommal is beragyogta számos híresség, a legjobban öltözöttek listáját ide kattintva meg is nézheted. Akadtak persze, akiknek most sem sikerült csinosan megjelenniük, utóbbi kategóriába sajnos Billie Eilish is beletartozott, szerencsétlenségére ő végzett 2020-ban a legrosszabb ruhákban felvonult celebek élén. Ennél többet vártunk még tőle is.

Lapozz a fotókért!

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.