Beyoncé húga sportcipőket tervez

Tavaly év végén jelentette be együttműködését a sportruházatot forgalmazó cég Solange Knowles előadóval. A tehetséges lány kreatív tanácsadóként vesz részt a munkában.

Popkirálynő új szerepben

Most februárban kerül piacra a Girls of Blaze Disc kollekció, aminek művészeti és kreatív vezetője is a híres énekesnő, aki egyébként Beyoncé húga. A négy egyéni stílust ötvöző kollekció előkészületeinek legapróbb részleteiből is kivette részét Solange, hisz ő szervezte a csapatot, sőt a fotózás és a styling is az ő elképzelései szerint valósult meg. A kollekciót nem más, mint Brazília fényei és hangulata inspirálta, hiszen 2014-ben ismét itt rendezik meg a futball világbajnokságot.

Kész életfilozófia

,,Az, hogy a PUMA-val dolgozhatok nem egyszerűen a divat iránti szenvedélyem kiélését jelenti, hanem lehetőség a különleges kreatív megoldások megvalósítására, egy szenzációsan tehetséges csapattal karöltve. A vállalatnak hála rengeteg nagyszerű emberrel dolgozhatok együtt, számos rendezvényen és eseményen vehetek részt, híres fotósokkal és designerekkel karöltve hívhatom életre elképzeléseimet. Megálmodjuk és megvalósítjuk mindazt, amit a PUMA jelent és az én életfilozófiám is egyben."- nyilatkozta Solange.

A világ első fűző nélküli futócipője

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A cipő fazonját maga Solange választotta ki, hiszen ő is nagy rajongója volt az első Disc Blaze futócipőknek. Ezeket a cipőket először 1992-ben mutatták be, és ez lett a világ első fűző nélküli futócipője. Mindössze a Disc tekerésével kellett beállítani a szorosságot, így tudott igazán kényelmes és komfortos lenni viselője számára. A '90-es években ezek a cipők igazi áttörést jelentettek, ám napjainkban ismét tarol a Disc, egyértelmű, letisztult formavilágával, utcai viseletként. Nem utolsó sorban ebben a szezonban elsőként elérhető hölgyek számára.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!