Romantikus lágyság és démoni vonzerő - ilyen mesés Bélavári Zita új esküvői kollekciója

Csipke applikációk, sejtelmesen megcsillanó anyagok és karakteres szabásvonalak jellemzik Bélavári Zita legújabb esküvői ruhakollekcióját, melyek között minden menyasszony megtalálhatja a saját ízléséhez legjobban illő darabot. Következzen most a magyar márka legújabb kollekciója, mellyel egyszerűen nem lehet betelni!

Romantikus lágyságot és démoni vonzerőt sugall Bélavári Zita legújabb esküvői ruhakollekciója

Bélavári Zita divattervező 2007-ben, Mohácson nyitotta meg szalonját, a Bélavári Zita Couture-t, melynek fő profilja az esküvői ruhák tervezése és kivitelezése, de évről évre csodás alkalmi és menyecske ruhakollekcióval is előrukkol a tervező. "A MOME elvégzése után a hagyományos ready-to-wear darabokon kívül számos esküvői ruha tervezésével is megbíztak - ekkor kezdődött nálam a menyasszonyi ruhákkal való "szerelem". Úgy érzem, hogy az esküvői ruhatervezés egy olyan szegmense a divattervezésnek, ami rendkívül különleges és motiváló, hiszen egy nő legszebb és legfontosabb napjára tervezhetem meg az álomruháját" - mondja Bélavári Zita, aki célkitűzésének tekinti az egyedi ruhák megvalósítását, valamint kontrasztok és a harmónia izgalmas kettősének megjelenítését.

Ahogyan a márka rajongói már megszokhatták, divattervező a legújabb esküvői ruhakollekciójának megtervezésekor is egy olyan nőt képzelt el, aki határozott és egyensúlyban van önmagával, valamint aki nemcsak visel egy ruhát, hanem nőies és érzéki kisugárzásával meg is személyesíti azt. Biztosan állíthatjuk, hogy az új kollekció meseszép darabjai a nők legszebb álmát is valóra váltja! Következzenek most a Bélavári Zita Couture új kollekciójának legmesésebb darabjai, melyeket a cikk alján lévő képgalériánkban lehet megtekinteni!

Bélavári Zita idén két különleges esküvői ruhakollekcióval is büszkélkedhet: a Deluxe nevet viselő kollekció egy igazi haute couture darabokat bemutató szekció, melyben a romantikus lágyság és a báj keveredik a finoman erotikus, érzéki nőiességgel; a Glamour kollekció pedig az angyali ártatlanság és a démoni vonzerő kettősét megjelenítő, csipkével applikált ruhákban teljesedik ki - mindegyik tele van szebbnél szebb darabokkal!

"Az idei szezon nagy kedvencei a szűk, formát követő alapruhák, melyek változatosan és könnyedén kombinálhatók különböző szoknyákkal és kiegészítőkkel - ezzel a megoldással akár három ruhája is lehet a menyasszonynak a nagy napon! Izgalmas játék ez, amivel igazán megőrizhető az egyediség. Az új kollekcióm legnépszerűbb darabja egyébként egy hosszú ujjú csipkebody, valamint hozzá egy visszafogottan csillámló szoknya, plisszírozott organzával" - meséli Bélavári Zita, akinek mindkét kollekciójából válogattunk mesés esküvői ruhákat, valamint szemet gyönyörködtető menyecske ruhákat is. A teljes kollekciót a cikk alján lévő képgalériánkban lehet megtekinteni!

Bélavári Zita 2022-es tavaszi/nyári esküvői ruhakollekciójának különleges darabjai a cikk alján lévő képgalériánkban tekinthetők meg!

"Kollekcióim tervezése során egy olyan nő képe vezeti tervezői kezemet, aki határozott, egyensúlyban van önmagával, aki nem csak visel egy ruhát, nőies, érzéki kisugárzásával, inkább megszemélyesíti azt" - meséli Bélavári Zita divattervező, a Bélavári Zita Couture szalon tervezője.
Kattints a további képekért!

A Tomcsanyi márka ruháit viselő nő biztosan kitűnik a tömegből, hiszen Tomcsányi Dóri divattervező az éledező természetben rejtőző, "jelentéktelen" bogarak külsejét használta fel új kollekciójának inspirációjául. Mutatjuk a hazai divat legkülönlegesebb tavaszi/nyári kollekcióját!

Leadfotó: Belvári Zita Couture
Fotó: Instagram @belavarizita_couture

Oldalak