Fashion&Beauty

Bella Hadid totál rosszul vette fel pulóverét, és ezentúl mi is csak így fogjuk viselni

Bella Hadid szinte bármit megtehet, ha az öltözködésről van szó. És azt is nagyon szeretjük, hogy tényleg mindent be is vállal, nem foglalkozva azzal, hogy mást mit gondol.

Új stílustrükköt mutatott

A szupermodellt merész öltözködéséről is ismerjük, olyan dolgokat is bevállal, amiket más nem feltétlenül merne. Bella szereti a vintage darabokat is, van, hogy vagányabb stílust ölt magára, máskor pedig ő az elegancia királynője. Legutóbbi szettjét inkább az előbbi jellemezte, ráadásul azt tudni kell, ezúttal teljesen rosszul viselte a pulóverét. Azonban a rajongókat ámulatba ejtette ez az új stílustrükk, és szinte biztos, hogy ezzel egy új trendet vezetett be a modell. A fekete nadrágjához és fehér felsőjéhez egy fekete pulóvert választott, amit csak a fél vállára húzott fel, ezáltal aszimmetrikus hatást elérve. Ha te is unod az egyszerű garbós pulóvered, viseld úgy mint Bella Hadid!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.