Fashion&Beauty

Laza, vagány és modern nőknek tervezett ruhákat a NUBU - fotókon a kollekció

A Budapest Central European Fashion Weeken a márka is felvonultatta legújabb darabjait, és ezúttal sem csalódott a nagyközönség.

BCEFW 2020

Szeptember 9-13. között zajlott a Budapest Central European Fashion Week a Deák Palotában. Az év legkiemelkedőbb hazai divateseményén ezúttal is felvonultak a magyar tervezők, hogy bemutathassák legújabb kollekciójukat, a közönség pedig megcsodálhassa az elkövetkezendő időszakra érvénybe lépő friss trendeket. Ahogy mindig, idén is elhozzuk a legszebb ruhadarabokat, hogy ha nem is tudtál részt venni a show-kon, te is bepillantást nyerhess a fantasztikus szettekbe. Elsőként a NUBU kreációit láthatod a galériánkban.

"A Magyar Divat & Design Ügynökség számára kiemelten fontos, hogy ezekben a kihívásokkal teli időszakban is megfelelő láthatóságot biztosítson a hazai tervezők számára, ezért most kifejezetten arra helyeztük a hangsúlyt, hogy értékesítésösztönzéssel segítsük a munkájukat. A Budapest Central European Fashion Week keretén belül trunk show-kon tudják bemutatni az aktuális őszi-téli kollekciójukat, valamint egy pop-up store keretén belül egészen szeptember 10-től 20-ig bárki számára megtekinthető a mostani kollekció. Az a célunk, hogy felhívjuk ezzel a figyelmet a magyar tervezőkre és értékesítésösztönzéssel segítsük a munkájukat" - nyilatkozta Bata-Jakab Zsófia, az MDDÜ igazgatója.

Lapozz a fotókért!

Fotó: BCEFW

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...
Sztárok
Vitathatatlan, hogy a Beatles a kezdetektől fogva minden idők egyik legnagyobb és legbefolyásosabb zenekaraként vonult be a történelembe, melynek egyik nagy ikonja volt az immáron 81 éves Paul...