Fashion&Beauty

Egyedi csipkecsodák, romantikus letisztultság - Sármán Nóra új kollekciója lenyűgöző

Mintha egy álomba csöppentünk volna.

BCEFW - 2020

A Magyar Divat & Design Ügynökség szigorú egészségvédelmi szabályok betartása mellett szeptember 10. és 13. között kínált lehetőséget a magyar márkák számára, hogy egy szűk hazai közönség előtt ismertessék a 2020-as őszi-téli kollekcióikat a Deák Palotában. A tervezők a Budapest Central European Fashion Week történetében először egy különleges „trunk show” keretében mutathatják be kollekciójukat, melynek darabjait a Fashion Street-en felállított pop-up store-ban is megvásárolhattak az érdeklődők. Bizton állíthatjuk, hogy a járványhelyzet sem szegte kedvüket az alkotóknak, idén is mesés darabokat láthattunk. A meghívottak okkal voltak lenyűgözve, remélhetőleg hamarosan a nemzetközi piacon is hódítanak majd az új kollekciók.

NORA SARMAN

Sármán Nóra 2010-ben diplomázott a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen – menyasszonyi ruha kollekcióija elnyerte a legjobb diplomának járó Rektori Díjat. Az esküvői ruha téma már pályája eleje óta jelen van munkásságában: 2005-ben Európa egyik vezető menyasszonyi divatházában, a párizsi Cymbeline tervezőirodájában töltötte szakmai gyakorlatát. Az általa tervezett ruha megjárta Párizs, Milánó és Barcelona kifutóit is. Ezt követően díjak sora várt rá: két alkalommal nyerte el a Kozma Lajos ösztöndíjat, 2013-ban pedig az Elle Young Talent Awardot vihette haza.

Lapozz a kollekció mesés darabjaiért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.
Lifestyle
Nem elég, hogy az orosz-ukrán háború miatt így is illékony és instabil lábakon áll a világ békéje, Észak-Korea időről időre borzolja a kedélyeket.