Fashion&Beauty

Barbie már a magyar üzleteket is meghódította

A népszerű magyar vlogger, Miták Bernadett most egy különleges sajtóeseményen vett részt, melyen a mindenki által ismert szőkeség, Barbie igázta le az egyik hazai márka üzletét. Következzenek a szezon legcsajosabb darabjai!

Ki szeretne egy Barbie mintás pólót?

"Nemrégiben volt szerencsém részt venni a Tezenis Barbie kollekciójának bemutatóján. Szoktam itt vásárolni, szóval kifejezetten jó érzés ilyen márka rendezvényén jelen lenni. Nagyon cukira sikerült szerintem, pólóktól pulóvereken át alsóneműkig mindenen meg lehet találni az ikonikus logót." - mesélte Berni a rendezvény kapcsán.

Fotózkodni is lehetett

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...