Fashion&Beauty

A tökéletes copf, amire minden nő vágyik: Ezzel a módszerrel olyan lófarkat készíthetsz, melyet Barbie is megirigyelne

Az élőszereplős Barbie film közeledtével hihetetlen ütemben kaptak szárnyra a különféle csajos trendek. Ez alól természetesen a frizurák sem kivételek.

Barbie copf

A lófarkak rengeteg problémára gyors megoldást jelentenek. Ha zsírosabbak már a tincseink, szinte mind egy könnyed copfot választunk, aminek viszont nem kell feltétlenül mindig ugyanúgy kinéznie. A szimplán felkötött copfok hajlamosak nagyon hamar lelapulni a nap során, erre viszont remek megoldást jelent Barbie jól bevált, ikonikus frizurája. Ha te is szeretnéd felturbózni kissé mindennapi hajviseleted és kipróbálni, milyen érzés Barbie csini frizuráját viselni, akkor olvass tovább! Mutatjuk, milyen lépéseket kell követned az elkészítésnél!

Milyen az a Barbie lófarok? A tökéletes és kifinomult Barbie lófarok gyakorlatilag minden arcformához és hajtípushoz remekül passzol. „A Barbie lófarok pontosan az, aminek hangzik. A copfot nagyon magasra, a fej tetejére fogjuk, elől pedig néhány tincset meghagyunk” – mondja Olivia Thompson, sztárfodrász. Ez az időtlen és ikonikus frizura sosem megy ki a divatból, nem csoda hát, hogy rengeteg sztáron láthattuk már, például Ariana Grande, Zendaya és Paris Hilton is előszeretettel választják.
Kattints a további képekért!

Szeretnél egy friss hajszínt, amely divatos is? Idén nyáron a Barbie mánia meghódítja a közösségi médiát, ezért a Barbie szőke a következő hónapok egyik legmenőbb hajtrendje lesz.

Leadfotó: Unsplash, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.