Ma este rendezik a BAFTA-t - ezek voltak Katalin hercegné legszebb ruhái

A 74. BAFTA-gálát 2021. április 11-én tervezi megtartani a Brit Film- és Televíziós Akadémia a londoni Royal Albert Hallban, amelynek keretében kiosztják az akadémia filmdíjait az Egyesült Királyságban 2020-ban bemutatott és az akadémia tagjai által legjobbnak tartott filmek és alkotóik részére.

BAFTA - Katalin hercegné legszebb ruhái

Az első BAFTA-gálát 1949. május 29-én tartották, melynek keretében a Brit film- és televíziós akadémia az 1947. év legjobb filmjeit és alkotóit díjazta. Azóta a szervezet minden évben elismerésben részesíti a szakma legnagyobbjait, a rendezvényre pedig rendszeresen ellátogat a királyi család hercegi párja, Katalin és Vilmos is a sztárok mellett. A hercegné általában lenyűgözi a közönséget, beragyogja a vörös szőnyeget, legtöbbször az ő megjelenése viszi a prímet.

Az idei eseményt elméletileg ma este tartják, ez lesz a 74. gála a történelemben. Tekintettel arra, hogy Fülöp herceg, II. Erzsébet királynő férje a napokban elhunyt, valószínűleg Katalinék semmilyen formában nem vesznek részt a rendezvényen, de nosztalgia gyanánt összeszedtük a legszebb estélyiket, amelyekben a hercegné megjelent a BAFTA-n.

2020
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak